×

1687267639-h-320-Ajándékok.png

 2023.06.20.      0 hozzászólás

Ajándék Ötletek Barátoknak

Ajándék Ötletek Barátoknak


Üdvözöllek a blogomban! Ma egy olyan ajándék ötletről szeretnék nektek mesélni, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcotokra, és szívesen ajándékozzátok meg vele barátaitokat, akár nőknek, akár férfiaknak kerestek ajándékot! :)
Ami a fali dekor táblákat igazán különlegessé teszi, az, hogy mindegyik különböző, vicces, vagy éppen érzelmes mintával készül, vidám színekben. Képzeld el, hogy belépsz a legjobb barátnőd otthonába, és azonnal egy vidám tábla köszönt a falon: "Igen, Te az Én legjobb Barátnőm vagy..." és ezt a táblát Te ajándékoztad Neki.


Nem csak hogy mosolyt csalnak az arcokra, de emlékeztetnek téged arra, mi az igazán fontos az életben: a szeretet, a család, a barátok, és hát mivel a Nevesajándék weboldalon olvasol éppen, így az ajándékozást is ide sorolnám :)
Ami még szuper ezekben a táblákban, hogy kiváló ajándék lehet családtagok számára is.
Igen nagy választékban találod meg őket webáruházunkban, Édesanyáknak, Apáknak, Nagymamáknak, Nagypapáknak szólót is készítünk, de a humoros feliratú táblákról sem kell lemondanod, ha szétnézel a kategóriában! :)


Akasztójának köszönhetően nagyon könnyen falra helyezhető.
Születésnapi ajándékba, névnapra, karácsonyra is meglepheted vele bármelyik családtagodat, barátodat, de akár saját részre is vásárolhatsz, ha szeretnéd díszíteni otthonodat.

Rétegelt fából készítjük, vastagsága 5mm.
A Dekor tábla mérete: 25cm x 46.5cm.
Családtagoknak, barátoknak, barátnőknek még nagyon sokféle ajándék ötletet találsz Nálunk, legyen szó bármilyen alkalomról, biztosan megtalálod webshopunkban a tökéletes ajándékot!



Nevesajándék
Nézz bele a dobozba fizetés előtt!
Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálatunk munkanapokon a rendelkezésedre áll 8-17h között.
30 napos termék-visszaküldés
Biztonságos vásárlás Minden elküldött adatot biztonságosan kezelünk a gondtalan vásárlás érdekében!
Kérem várjon...