10 karácsonyi ajándék ötlet apósnak

10 karácsonyi ajándék ötlet apósnak

Írta: feba 2019. November 27. 0 Hozzászólás

Az apósok leginkább valami üveges – alkoholos ajándékot kapnak rendzserint nálatok is, ugye? Mert nincs jobb ötlet. Pedig az Após is megérdemli, hogy kapjon vagány apósos ajándékokat. És vicces vagy kedves ajándékokat is. Persze, továbbra is mehet az üveges ajándék, de díszítsük fel üvegpólóval például.

 

Legyen emlékezetes a karácsonyi ajándéko Apósnak is! Összegyűjtöttünk néhány indító ötletet.

 

Ajándék apósnak – hobbi és konyha

 

Sok tényezőtől függ, hogy Apósnak milyen ajándék számít vagánynak, és mi viccesnek. Például a korosztálytól is. attól, hogy van-e valami gyakori hobbija, ha például horgászik, focizik vagy vagány motoros, akkor nagyon klassz focis, horgászós és motoros ajándékokat találhatunk neki.

 

Ha szeret főzni, akkor egy legjobb szakács feliratú kötény remek ajándék. Ahogy a karácsonyos főzőkesztyű is.

 

Ajándék apósnak - munkahely

 

Olyan ajándékat is érdemes választani, amit bevihet magával a munkahelyére. Ilyenek a kimondottan apósos toll és bögre. Azért  jó választás az ilyen ajándék, mert nem csak az ünnep alatt emlékszik rá, hanem utána is, nap, mint nap. Jó ötlet bevágódni az apósnál, hiszen Ő tud legjobban hatni az anyósra! J Ez csak vicc volt természetesen, hiszen írtunk már arról, hogy az anyósok csak a viccekben boszorkányok.

 

Főleg akkor érdemes akár több tollat is választani ajándékba, ha olyan a munkája vagy az életvitele, hogy sokat kell tollal írni, aláírni.

 

Ajándék apósnak - hagyományos

 

És végül, visszatértünk az adjunk egy üveg valamit ajándékba apósnak témához. Nincs ezzel semmi baj, a jó minőségű alkohol még az üzleti életben is remek ajándék.

 

De adjunk nekii egy kis pluszt. Öltöztessük fel üvegpólóba. Adjunk mellé csajos féldecis poharakat és köralakú ülőpárnát, ha esetleg…

 

 

Összegezve

Após karácsonyi ajándékát se csapjuk össze, válasszunk neki hobbijához, vagy a munkájához passzoló kedves vagy elismerő ajándékokat. A hagyományos ital-ajándékot is felspécizhetjük kissé, és vicces kiegészítőkkel tehetjük emlékezetesebbé.

 

A webáruházban találsz kedves és vagány karácsonyi ajándékot apósnak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá