11 karácsonyi ajándék ötlet fodrásznak

11 karácsonyi ajándék ötlet fodrásznak

Írta: feba 2019. December 16. 0 Hozzászólás

Karácsonykor a szélesebb rokonságba, baráti körben tartozó fodrász, kozmetikus és műkörmös is kap ajándékot, hiszen a jó szakembert érdemes értékelni és befogadni a baráti körbe. Ugye?

 

A jó fodrászt nagyon meg kell becsülni, válasszunk neki olyan ajándékot, amiből kézzel foghatóan érezheti, hogy nagyra becsüljük őt.

Ha a fodrász boldog, a hajunk is boldog. Ha a hajunk boldog, mi is azok vagyunk, és a családunk is. Nézzünk kedves, boldogító és nagyrabecsülő ajándékokat a fodrásznak.

 

3 dekorációs karácsonyi ajándék fodrászoknak

 

A karácsonyi dekorációs ajándék egyrészt kedves, másrészt praktikus ötlet. A karácsonyi díszek hagyománya olyan, hogy gyűjtögetjük őket, é sminden évben hozzá teszünk egy-egy darabot, igaz? Biztosan neked is van 10 évnél idősebb karácsonyi díszed.

 

A barátok is gyűjtöget, és köztük a fodrász is, és biztosan díjazni fogja a szép vagy akár egyedi díszeket. Egyedi ötlet, ha a frissen fodrászolt hajaddal készült fotóból készítesz egy karácsonyfa díszt. Ezt még a fodrász stúdióban is kiteheti, mint örök emléket.

A karácsonyfa dísz mellet nagy divat, a karácsonyi ajtódísz, és a gyertyás asztali díszek is.

 

 

 

7 nagyrabecsülő karácsonyi ajándék fodrászoknak

 

Mi az? A szeretteinknek is ritkán fejezzük ki, a barátok még ritkábban, a távoli ismerősöknek meg soha. A megbecsülésünk.

A szeretetünket még cak-csak kimutatjuk, de azt, hogy díjazzuk a munkád, a teljesítményed, az erőfeszítésed… azt csak a facebook-on, az idegeneknek like-oljuk.

 

Ideje beszerezni egy nagy zsák megbecsülő ajándékot. Ilyenek a szuper fodrász vagy jellegű ajándékok.

Ez a felirat szerepelhet bögrén, kulcstartón, tollon, pólón, általad készített egyedi fotós naptáron, hűtőmágnesen és dekorációs táblán is.

 

 

1 kedves karácsonyi ajándék fodrászoknak

 

Ez a kedves ajándék bármi lehet, akár egy kiló a kedvenc kávéjából, vagy egy doboz a kedvenc jégkrémből.

Vagy egy kedves karácsonyi párna, amit akár dísznek, de akár párnánáak is használhat.

 

 

Összegezve

Kedves ötlet a távoli ismerősöket, barátok, és hát igen, a félig ismerősöket, a szolgáltatóinkat is megajándékozni karácsony alkalmával. Ilyen lehet a fodrász, aki lehetővé teszi kifinomult megjelenésünket.

 

A webáruházban találsz kedves, boldogító és nagyrabecsülő ajándékokat a fodrásznak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá