11 karácsonyi ajándékötlet testvérnek

11 karácsonyi ajándékötlet testvérnek

Írta: feba 2019. November 17. 0 Hozzászólás

A karácsonyi ajándék ötletelésben az a legnehezebb, hogy a családtagoknak olyan ajándékot találjunk, amit még nem adtunk soha és örömet szerzünk vele. És a családból is a legnehezebb a testvérnek igazán klassz ajándékot találni.

 

Szeretnénk segíteni, hogy idén könnyebb legyen az ajándékozás, ezért összeszedtünk néhány tuti karácsonyi ajándékötletet testvéreknek.

 

 

3 Karácsonyi ajándék ötlet testvéreknek – lányos ajándékok

 

A testvérünket ismerjük, igaz? Tudjuk, mit olvas szívesen, milyen filmeket szeret, mekkora bögréből szereti inni a kávét. Épp ezért nagyon sok ajándékötletet már elhasználtunk.

 

Ugyanakkor vannak olyan ajándékok, amiket kis módosítással, végtelen alkalommal használhatunk. Ilyen a feliratos – fotós – vicces kávés bögre. van karácsonyi bögre, motiváló, kutyusos vagy éppen vicces. És van kimondottan tesós bögre, ez a legjobb!

 

 

A másik állandóan variálható ajándékötlet lánytestvéreknek, a karkötő. Olyan, ami passzol az egyéniségéhez, az aktuális hóbortjához, életritmusához. Lehet kézzel készített, az dupla pontot ér.

 

A pólók is örökké variálható, ám mindig örömet adó ajándékok. Karácsonyra mindenképpen válasszunk a tesónak egy karácsonyi pólót is, mondjuk rénszarvasosat, az most nagyon menő és vidám.

 

7 Karácsonyi ajándék ötlet testvéreknek – fiús ajándékok

 

Fiútestvérnek sok olyan ajándékötlet van, ami állandóan szerepelhet a listánkon. Ilyen a telefontartozékok. Tudod, milyen telefonja van, ugye? Szerezz hozzá valami szuper újdonságot, fülest, tollat, hangszórót, fülhallgatót, tokot. Például a kedvenc filmjéhez tartozó telefontoknak biztosan örülni fog.

 

A másik ilyen ajándék csoport, a vicces kötőjel alkoholos ajándékok. Üvegpóló egy jó borral. Vicces kötőjel csupasz csajos pálinkás poharak gyűjteménye (ha még nem nős). Hűtőmágnes, karácsonyi jókívánsággal. Alkoholos társasjátékok (ha offline szórakozik a barátaival).

 

A vicces korsó olyan ajándék, ami egyszerre kedves és vicces, ha a tesódnak adod.

 

 

 

És mindenképpen válasszunk egy karácsonyi pólót is, mondjuk rénszarvasosat, mert az most tényleg nagyon menő és vidám, és fiúk is hordhatják.

 

Összegezve

Karácsonyi ajándékötletet a testvéreknek a legnehezebb kitalálni. Ezért összeszedtünk olyan örökzöld ajándék tárgyakat, melyeket kis variációval többször is ajándékozhatunk, örömszerzési garanciával.

 

A webáruházban megtalálsz rengeteg ajándékötletet karácsonyra testvéreknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá