11 Valentin napi ajándék férfinak

11 Valentin napi ajándék férfinak

Írta: feba 2020. February 1. 0 Hozzászólás

A Valentin nap egyik legnagyobb varázsa, hogy kicsi ajándékokat kell kitalálni, nem a méreten múlik az ajándék. A másik szépsége pedig az, hogy a végre a férfiak is kaphatnak szives, nyálas, érzelmes ajándékot, és még örülnek is neki. Ugye?

 

Persze, ez nem azt jelenti, hogy mindegy mit adsz ajándékba, csak szivecske legyen rajta. Ötletes és kedves ajándékokra van szükség, amiken mellesleg lehet szivecskés díszítés is.

 

3 Valentin napi alkoholos ajándék férfiaknak

 

A legjobb ajándék, az együtt töltött idő. Remek ötlet egy kirándulás, előadás, vagy éppen egy páros masszázs. Azonban ha erre nincs idő, vagy ezek mellé érdemes klasszikus kiegészítő ajándékokat is választani. Valentin nap egyszer van egy évben.

 

A férfiaknak gyakran adunk alkoholos ajándékot. Ez már hagyomány. De Valentin napon egy alkoholos ajándék sem lehet csak egyszerű! A Szeretlek feliratú sörös korsó, vagy pálinkás feles pohár aranyos, de lehet, hogy már van ilyenje.

Ezért válassz vagy készíts inkább egy (egyedi) üvegpólót.

 

 

4 Valentin napi szeretlek ajándék férfiaknak

 

Ha a párod egy kicsit is romantikus alkat, és nem érzi magát kellemetlenül a „nyálasan szerelmes” ajándékoktól, akkor hajrá, ez a te napod. Válogass neki a Szeretlek feliratú ajándékokból. Válassz neki egy szivecskés párnát, egy kicsit, kedveset.

 

Válogass a hűtőmágnesek, kupak mágnesek és a dekor hűtőmágnesek közül.

 

4 Valentin napi praktikus ajándék férfiaknak

 

Ajándékba férfinak érdemes praktikus, használható tárgyakat ajándékba adni, még Valentin napon is. Egyetértesz? Egyszerűen, mert ezt szeretik jobban. A Valentin napi, szertelek idézetes, feliratos törölköző, bögre és kulcstartó például a klasszikus kiegészítő ajándékok közé tartozik.

 

Remek ötlet egyik ajándéknak a Valentin napi toll. A tollak színe lehet fehér, fekete, piros, kék. A Valentin napi tollon lévő üzenetek például, szeretlek, te vagy a mindenem, szeretem a férjem.

 

A férfiak is szeretik, amikor hallhatják, olvashatják, hogy szeretjük őket. Az ő napjukat is feldobja, egy ilyen praktikusan szerelmes ajándék.

 

 

Összegezve

Ha Valenin nap, akkor a szerelmes, szeretlek, szives ajándékok napja. semmi sem lehet giccses. De azért férfiak számára válasszunk inkább egyedi, kedves és humoros Valentin napi ajándékokat.

 

Válassz bármit a valentin napi ajándékok férfinak széles választékából, és rendeld meg még időben.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá