11 vicces ajándék anyukáknak

11 vicces ajándék anyukáknak

Írta: feba 2019. November 2. 0 Hozzászólás

Anyukáknak nem csupán az ünnepnapokon, de az év minden napján adjunk ajándékot. Elismerve a rengeteg segítséget, amit kapunk. Váltogatva adjunk szívhez szóló, illetve vicces ajándékokat.

 

Azért érdemes váltogatni, mert így lesz meglepetés. A szívhez szóló ajándékokat már megszokták. Kezdjünk meglepő, nevetést fakasztó vicces ajándékokkal.

 

5 Vicces ajándék anyukáknak a hétköznapokra

 

A hétköznapokban egyszerű, minden napos használatban lévő dolgokat adjunk ajándékba. Klasszikus ajándék ötlet a vicces feliratú bögre, de például a konyhát remekül meg lehet tölteni anyukának szóló kedves ajándékokkal. Ilyen a boszorkányosan főzök feliratú edényfogó, és a főzőkesztyű, és a hűtőmágnesek széles választéka, melyben biztosan találunk kedvesen vicces képet vagy feliratot.

 

Ami viszont tagadhatatlanul viccesen anyukás, az az előke. Amit alapvetően az anyukák kötnek a babák nyakába nap nap után. Épp ezért, ez egy kiemelkedően vicces ajándékválasztás.

 

 

3 Vicces ajándék a különleges napokra

 

Különleges nap lehet a születésnap, névnap, anyák napja és a karácsony. Ezekre az ünnepekre igyekszünk nem átlagos ajándékot választani. Ilyen alkalomra jó ötlet az anyukáknak szóló törölköző, vagy a fényes üzenetű mécses tartó pohár.

 

Ami egészen biztosan örömet ÉS nevetést ad ajándékba, az a szuper-anyu mintás párna. Ez vicces is, meg nem is. Hiszen az anyukáknak muszáj szupernek lenni, hiszen annyi mindent kell megcsinálni és megoldani. Ugyanakkor azért a párna viccesen és elismerően ábrázolja mindezt.

 

 

3 Vicces ajándék felnőttes ünnepnapokra

 

Vannak olyan ünnepek, amin leginkább csak felnőttek vesznek részt. Ilyen lehet például az évforduló és a szilveszter. Erre az alkalomra is van megfelelő ajándék párna, a stresszoldó párna. De nézzük inkább az alkoholos jellegű vicces ajándékokat, melyek jobban illenek az alkalomhoz.

 

Az első ilyen a vicces sörös korsó. A második pedig a korsó édestestvére, a pálinkás pohár. Ezekből szép gyűjteményt lehet idővel felhalmozni. Minden egyes darab nevetést ad majd ajándékba. A harmadik ajándék ebben a csoportban, az üvegpólók, melyek minden alkalomra tartogatnak megfelelő képet vagy feliratot, ajándékba.

 

 

A webáruházban megtalálsz mindenféle vicces ajándékot anyukáknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá