13 karácsonyi ajándék ötlet a főnöknek

13 karácsonyi ajándék ötlet a főnöknek

Írta: feba 2019. December 14. 0 Hozzászólás

A karácsonyi ajándék ötletek egyik stresszes pontja, a főnöknek választandó ajándék. Igaz?

Lehet, hogy jó a viszony a főnökkel, de hát mégiscsak ő a főnök. Olyan ajándék kell, amiben van tisztelet, és ugyanakkor ünnepi, esetleg kicsit vicces.

Keskeny a határ a vicces ajándék, és a nyalizás között. Ezért kiválogattunk néhány ajándékot, amivel biztosan sikert aratunk a főnöknél.

 

5 Személyre szabott karácsonyi ajándék ötlet a főnöknek

 

Először is, gondoljuk át, van-e a főnöknek valami allergiája, hobbija, fóbiája. Ha nem iszik alkoholt, ne jó ötlet a drága bor. Ha állandóan fogyókúrázik, ne ajándékozzunk neki csokoládé csomagot.

Azonban, ha a főnöknek nincs családja, ajándékozhatunk neki készen, feldíszítve vásárolt kicsi karácsonyfát.

 

Ha szenvedélyes horgász, vagy motoros, vagy focirajongó, akkor válogathatunk a speciális horgászos, motoros, focis ajándékok közül.

Ha nagy rajongója a női nemnek, akkor választhatunk neki csajos párnát, hűtőmágnest, főnök korsót.

 

 

3 Irodai karácsonyi ajándék ötlet a főnöknek

 

A klasszikus ajándék ötletek közé tartozik, épp ezért készült főnök verzióban is, a gravírozott, Főnök Tolla. Részben személyes ajándék, részben pedig irodai munkához praktikus ajándék.

 

A másik, amit érdemes mellé csomagolni, az a Főnök bögre. Ezek még nem nyalizós, ugyanakkor a főnököt megillető egészséges tisztelettel és némi humorral vegyes ajándékok.

 

Ha tudunk a főnök hobbijáról, és tudunk olyan naptárt szerezni, akkor az zseniálisan kiegészíti ezt a két ajándékot, és máris kész a karácsonyi ajándék csomag.

 

5 Vicces karácsonyi ajándék ötlet a főnöknek

 

Vicces ajándékot csak jó humorral rendelkező főnöknek adjunk. vagy abban az esetben, ha a kollégáknak is ilyen vicces ajándékokat csomagoltál. Akkor kínos lesz, ha főnök nagyon kilóg a sorból, és kap egy üveg valamit, míg a kollégák hónapokig nevetgélnek az ajándékodon.

Ilyen vicces ajándék lehet, az én vagyok a főnök törölköző, és a hozzá passzoló vicces tusfürdő.

 

Ha a főnök gyakran megfordul a konyhában, akkor érdemes neki főnökös kötényt, kupak mágnes sörnyitót, főzőkesztyűt is ajándékozni, hogy teljes legyen a kép.

 

Válogass a személyre szabott, irodai és vicces karácsonyi ajándék ötletek közül a főnöknek.

 

A megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted. Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá