14 ajándék ötlet karácsonyra nőknek

14 ajándék ötlet karácsonyra nőknek

Írta: feba 2019. November 7. 0 Hozzászólás

A hölgyeknek nehéz jó ajándékot választani, ugye? Lehetnek kicsik vagy nagyok a hölgyek, de nem jut eszedbe igazán jó ajándék ötlet. Ha te is így érzed, akkor érdemes többféle ajándékot összeválogatni, és az összkép (és a szándék) biztosan megteszi a hatását.

 

Összeszedtünk 14 egyenként is működő karácsonyi ajándék ötletet nőknek. Van köztük örökzöld, van díszek, van praktikus és van olyan, amit abszolút beválik, ha munkatársnőkről van szó.

 

5 Ajándék ötlet karácsonyra nőknek – karácsonyi díszek

 

Kezdjük egy örökzöld ajándék ötlettel, karácsonyra mindenképp érdemes egy kedves, szép ékszert választani a hölgyek számára. Emlékezetes ajándék és maradandó.

 

A családban kötelező fényképes ajándékot adni minden ünnepre, úgy válasszunk egy kedves fotót, és készítsünk belőle sajátkezűleg karácsonyfadíszt. Az ilyen ajándékkal hagyományt is teremthetünk, úgyhogy a hátuljára mindenképpen írjuk rá az aktuális évszámot. És ha már karácsonyfa díszítés. A hölgyek számára kedves ajándék ötlet, ha összeállítunk egy karácsonyi díszekből álló dobozt vagy csomagot.

 

Szóba jöhetnek hagyományosan, a karácsonyfára felakasztható díszek. Asztali karácsonyi díszek mindenképpen. Dekor karácsonyfa is legyen a válogatásban. És az újdonságnak számító 3D karácsonyfadíszekből is tegyünk bele. Szépséges lesz, és örömöt ad.

 

 

6 Ajándék ötlet karácsonyra nőknek – praktikus ajándékok

 

Barátok számára lehet vicces ajándékként karácsony-mintás konyhai edényfogót, vagy főzőkesztyű, esetleg kötényt adni ajándékba.

Családtagoknak inkább karácsonyi pólót, párnát, vagy bögrét adjunk kiegészítő ajándékként.

 

 

3 Ajándék ötlet karácsonyra nőknek – munkatársak számára

 

A munkatársak és a főnöknő számára is kiváló ajándékötlet lehet a karácsonyos bögre, a karácsonyfadísz, a hatásos karácsonyi asztali dísz, vagy a hangulatteremtő karácsonyi hűtőmágnes is. A hölgyek részére még szóba jöhető ajándék ötlet az álom zsák és a mécses tartó is.

 

 

Összegezve

A hölgyek számára ajándékot választani többrétegű dolog. Hiszen a nők egyaránt szeretik a díszes karácsonyi dekorációt, a szép ékszereket és kedvesen praktikus ajándékokat is.

 

A webáruházban megtalálsz rengeteg ajándék ötletet karácsonyra nőknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá