15 ajándék ötlet horgászoknak

15 ajándék ötlet horgászoknak

Írta: feba 2019. December 13. 0 Hozzászólás

Horgászoknak egyrészt könnyű ajándék ötletet kitalálni, mert van egy markáns jellemzőjük, szeretnek horgászni. Vagyis csak olyan ajándékot kell kitalálni, ami kötődik a horgászathoz, a halakhoz, vagy a halakból készült ételekhez. Igaz?

Másrészről nehéz a horgászoknak jó ajándék ötletet kitalálni, mert kényesek a felszerelésükre, és amúgy is meg van miden, ami kellhet.

És most itt a karácsony, és remek ajándék ötletekkel kellene előállnunk. De ne aggodalomra semmi ok. Íme a remek ajándék ötletek horgászoknak.

 

5.Ajándék ötlet horgászoknak – Legyél büszke rá

 

A horgászat több mint hobbi. A horgászat szinte már művészet. A horgászás még ma is ételt teremt a család asztalára. Ezért örömteli olyan ajándékot adni, és kapni, ami a horgászás szépségeit dicséri.

Ilyen lehet rögtön, egy a legjobb horgász díjszalag. De klasszikus ajándék ötlet a horgászós bögre, ami a munkahelyen is hasznos, hiszen elindíthatja a beszélgetéseket. Ki ne szeretne horgászós történeteket hallgatni?

A horgász büszke arra, ami. Tehát boldogan visz magával horgászos kulcstartót, és visel horgászos nyakkendőt és ír alá horgászos tollal.

 

 

7.Ajándék ötlet horgászoknak – Konyhai ötletek

 

Horgászni egy dolog. Aztán a hazavitt halat el is kell készíteni. Egy igazi horgász ezt sem bízza másra. Már kidolgozott munkamüdszere és receptjei vannak.

A konyhai munkához is ajándékozzuk meg őt a világ legjobb horgásza feliratú főzőkesztyűvel és edényfogóval és köténnyel.

A főzés közben jól esik egy pohár sör, amihez kupak mágnes sörnyitó és sörös pohár is van, kizárólag horgászoknak. A hűtőre klasszikus ajándék lehet még néhány horgászos hűtőmágnes, dísznek. Ebéd után pedig jól fog esni valami erősebb, a vicces horgászos pálinkás poharak egyikéből.

 

 

3.Ajándék ötlet horgászoknak – Exkluzív ajándékok

 

Ha úgy érzed, hogy már kimaxoltad a horgászos hétköznapi ajándékokat, és már a konyha is tele van ilyen ajándékokkal, akkor ideje elővenni a nehézfegyverzetet.

Vegyünk egy örökzöld ajándék ötletet, egy üveg alkoholt, és öltöztesd fel horgászos üvegpólóba.

Majd csomagolj be egy legjobb horgász feliratú törölközőt és mellé egy kapásnövelő tusfürdőt.

Fogadjunk, hogy ilyesmi senki másnak nem jut eszébe. A tiéd lesz a legemlékezetesebb ajándék ötlet.

 

 

Válogass a horgászoknak való nagyszerű ajándék ötletek közül, vagy csomagold be mindet, és legyen meghatóan vidám ünnepetek.

 

A megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted. Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá