15 karácsonyi ajándék ötlet nagymamáknak

15 karácsonyi ajándék ötlet nagymamáknak

Írta: feba 2019. November 8. 0 Hozzászólás

A mai rohanó világban gyakran a nagymama az a horgony, ami egybetartja és segíti a családot. A nagymama főztje, a meséi. Érthető, ha a mamának nem egyszerűen jó ajándékot, hanem fantasztikus ajándékot szeretnénk adni.

 

Néhány ajándék ötletet szeretnénk adni, hogy igazán örömet adó ajándékok várják a fa alatt a Nagymamát is.

 

5 Ajándék ötlet karácsonyra nagymamáknak a konyhából

 

A mamáról a konyha jut azonnal eszedbe és azonnal összefut a nyál a szádban. Akkor válogass össze kedves, karácsonyi, konyhai ajándék ötleteket.

 

A legjobb nagymama feliratú edényfogó és főzőkesztyű jó ötlet. A nagymamáknak ajándék kötény kedves ötlet, ha a mama használ a konyhában kötényt, vagy díszítésnek is ötletes.

 

A konyha szíve a tűzhely és a hűtő. A tűzhelyre még nem találtunk jó ajándékot, de a hűtő kiváló hely a sok szívhez szóló vagy éppen vicces hűtőmágnesek részére.

 

És természetesen a nagymama szeretetéről szóló bögre sem maradhat el. De választhatunk karácsonyi bögrét is, ha azt alkalomhoz illőbbnek érezzük.

 

5 Ajándék ötlet karácsonyra nagymamáknak – karácsonyi díszek

 

A karácsony nem is lenne karácsony, új díszek nélkül. Mondhatni egyben fogyóeszköz, és közben éves hagyomány, hogy legalább egy, de inkább több új elemmel töltjük fel a karácsonyi díszítés dobozát.

 

Válogathatunk a hagyományos, a karácsonyfára felakasztható díszek, az asztali karácsonyi díszek, a dekor karácsonyfák, a karácsonyi ajtódíszek, és az újdonságnak számító 3D karácsonyfadíszekből. Szép kiegészítője lesz az ajándékoknak.

 

 

5 Ajándék ötlet karácsonyra nagymamáknak – kikapcsolódás

 

Kikapcsolódás lehet az, ha hátra dőlünk a nappaliban, a kényelmes és szépség ajándék párnán, és feltett lábbal nézzük a hóesést. Persze lehet, hogy a Te nagymamád aktívabban szeret pihenni, kikapcsolódni. Akkor a kérdés már csak az, hogyan?

 

Zenehallgatás, egy új zene cd, zeneválogatás? Egy hárfa koncert? Színházi előadás? Vagy humorral szeret töltődni és stand up estre menne szívesen? Azért a puha párnát érdemes a karácsonyfa alá tenni mindenképpen.

 

 

Összegezve

A nagymamád számára fantasztikus ajándékot szeretnél a fa alá tenni? Ha a nagyi a konyhájáról híres, akkor adunk 5 ajándék ötletet, amivel megtöltheted a konyháját. Érdemes karácsonyi díszekkel kiegészíteni az ajándékot, ezért ehhez is összeválogattunk 5 ötletet. És végül, a pihenés mindig remek ajándék ötlet, ehhez is pont 5 ötlet jutott eszünkbe. Boldog karácsonyt!

 

A webáruházban megtalálsz rengeteg ajándék ötletet karácsonyra a nagymamának, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá