16 karácsonyi ajándék ötlet nagypapáknak

16 karácsonyi ajándék ötlet nagypapáknak

Írta: feba 2019. November 9. 0 Hozzászólás

A Nagypapa lehet a béke szigete, vagy a bölcsesség mesés forrása a fiatalabbak számára. Lehet, hogy Ő az, aki először elviszi horgászni a fiúkat, Ő adja kezükbe az első papírkönyvet. A Papa az, aki saját kezűleg szereli fel a polcot, és hétvégén pálinkát főz a telken?

 

Szeretnél a Papának emlékezetes karácsonyi ajándékot választani? Néhány ajándék ötlet, melyek magukban is kiállják az ünnepek próbáját.

 

4 Ajándék ötlet karácsonyra nagypapáknak, emlékezés

 

Karácsonyra azért örökzöld ajándék ötlet a fénykép, mert jó látni a szép pillanatokat, a családot. Egy óriási születésnapi parti, ahol minden unoka ott volt? A legjobb lehetőség. Lehet belőle bögrét készíteni, fotós könyvet, vagy óriás posztert a falra. De remek ötlet a digitális képkeret is, amiben a képek maguktól váltják egymást.

 

 

 

7 Ajándék ötlet karácsonyra nagypapáknak – vicces ajándékok

 

Ha a Papa egyáltalán a konyha közelébe sem megy, akkor vicces ajándéknak számít a legjobb papa feliratú főzőkesztyű és edényfogó, és a kötény is. Ha a Papa remek a konyhában is, akkor pedig azért jó ötlet, amiért a Mamának is.

 

A vicces ajándékok másik csoportja, az alkoholos ajándékok, ha a Papa nem antialkoholista. Vicces korsó, vicces pálinkás poharak. A hűtőmágnes sörnyitó praktikus ajándéknak számít, de abból is választhatunk vicceset, illetve vannak kimondottan vicces sörnyitók is.

 

A vicces ajándékok választéka végtelen, érdemes végig nézni őket, mert ha Papa szeret horgászni, vagy vadászni, vagy szereti a kutyusokat, akkor rengeteg ajándék ötletet találhatunk.

 

 

5 Ajándék ötlet karácsonyra nagypapáknak, ha horgászik

 

Ha a Papa horgászik, akkor nyert ügyünk van, mert a horgászás egy olyan hobbi, amihez kapcsolódva mindig lehet valami ajándék ötletet találni. Például szüksége van új párnára a székébe, amiben ülve napokig várja a nagy fogást. Választhatunk a szerencsehozó körpárnán kívül, a kedves legjobb papa feliratú párnát is.

 

De találhatunk horgászós bögrét, kulcstartót és törölközőt is.

 

Összegezve

A Papának is szüksége lehet arra, hogy az ajándékainkkal elmondjuk neki, Te vagy a legjobb Papa. A fényképekkel megörökíthetjük a fontos órákat, a hobbijához kapcsolódó ajándékokkal pedig egész biztosan örömet szerezhetünk neki. És ne feledkezzünk meg a párunk apukájáról sem, ő is nagypapa.

 

A webáruházban megtalálsz rengeteg ajándék ötletet karácsonyra a Papáknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá