17 Karácsonyi ajándékötlet férjnek

17 Karácsonyi ajándékötlet férjnek

Írta: feba 2019. November 30. 0 Hozzászólás

Karácsonyi ajándék Férjnek?! Általában jó ötlet karácsonyra szép és hasznos ajándékot adni. Ez különösen igaz, ha uraknak keresünk ajándékot. De a praktikus ajándékok gyakran szárazak, unalmasak és holnapra el is felejtődnek.

 

Szeretnéd emlékezetessé tenni az idei karácsonyt? Olyan ajándékötletet keresel, amire még az unokák is emlékezni fognak?

Kívánságod számunkra parancs. Íme az idei karácsonyi ajándékötleteid a férjnek.

 

5 Alapozó karácsonyi ajándék ötlet férjnek

 

Először is, keresned kell valami hasznos ötletet. Muszáj. Enélkül rosszul éreznéd magad. Nézz rá a párodra, és lásd meg, hogy mi az, ami kiegészítésre szorul, vagy épp tönkrement az év folyamán. Elszakadt a kedvenc öve, inge, nyakkendője? Lehet, hogy cserére szorul az órája, telefonja, valami tartozéka a hobbijának.

 

Ha van valami olyan a bakancslistáján, ami pont most lendületet kaphat, akkor ne habozz. Ezek lesznek az örök-emlékeitek.

Vigyázz, ne most akard új hobbira, sportra rávenni. Az nem ajándék, hanem nevelés.

 

Ha a hasznos résszel megvagy, jöhet a csillogó ajándék. Mondjuk egy gravírozott karkötő. A tévhitekkel ellentétben, a férjek pont annyira szeretik az ékszereket ajándékba, mint a feleségek. A gravíroz fontos! Találj ki valami rövidet, és tedd mellé az évszámot is.

 

11 nevetős karácsonyi ajándék ötlet férjnek

 

Az alapozó ajándék mellé korlátlan számban tehetsz nevetést kiváltó ajándékokat. Hiszen az ajándékbontás egy igazi ünnepi hullámvasút a meghatódottság, a nevetés és csomagolópapírok között.

 

Kezdheted a szolidabb ajándékokkal: legjobb férj nyakkendő, díjszalag, bögre, toll, kulcstartó, kötény és hűtőmágnes. Aztán választhatsz hozzá vicces tusfürdőt, pálinkás poharat és sörös korsót is.

 

De pólót mindenképpen választanod kell, és abban fogadhatja az ünnepi vendégeket. Hidd el, le sem fogja venni.

 

Mondd neki, hogy szereted

Sajnos azt hisszük, hogy gyakran mondjuk a szeretteinknek, hogy szeretjük őket. Pedig ezt nem lehet elég gyakran megtenni. Ha nem vagy a szavak embere, akkor gyűjts össze egy csomó apróságot, ami elmondja helyetted, és szürke hétköznapokon csempészd a zsebébe.

 

 

 

Összegezve

Ha férjnek keresel ajándékot, akkor a sorrend: hasznos, szép és humoros. Az utolsó 24 órában vagy! Válaszd ki az alapozó ajándékot, mert kicsúszol az időből! Aztán jöhet egy szépség, majd kezd el összeválogatni a humoros, nevetős ajándékokat is. Ha a párod motoros, horgászós, rendőr vagy orvos, akkor a plusz nevetős ajándékokat is találhatsz a webshopban.

 

A webáruházban találsz nevetős és vagány karácsonyi ajándékot férjnek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá