3*3 ajándék ötlet fogyókúrázóknak

3*3 ajándék ötlet fogyókúrázóknak

Írta: feba 2019. December 10. 0 Hozzászólás

Fogyókúrázó szeretteinknek nincs könnyű dolga. Ezért számukra mindenképpen érdemes személyre szabott ajándékokat választani.

Az ajándékból érezniük kell a támogatást, a szeretetet és a megértést.

 

3 Ajándék ötlet fogyókúrázóknak – Mit ne tegyünk ?

 

Fogyókúrázni rengeteg ok miatt lehet, de valójában ezek általában három csoportba sorolhatók. Az egyik ok, az egészség védelem, vagy visszaállítása.  A túlsúly rengeteg betegség gyökere, a legismertebbek a vérnyomás és vércukor problémákkal összefüggő betegségek. A második csoport az aktuális szépségideáloknak szeretne megfelelni. A harmadik csoportnak pedig nem a testsúlyával van gond, hanem az erről alkotott felfogásával, vagyis ez nem fogyókúrás, hanem pszichés probléma.

Ezért a fogyókúrázó ismerőseinknek a legnagyobb ajándék, amit csak adhatunk, ha támogatjuk őket. 1.Például nem hívjuk meg cukrászdába, amikor tudjuk, hogy fogyózik. Nem állítunk be hozzá egy rakás kajával a diéta ideje alatt.

 

2.És bár kevesen tartják szem előtt, de a legtöbb kalóriát az alkoholfogyasztással visszük be, így lényeges, hogy fogyókúrázó ismerősnek ne adjunk alkoholos ajándékot, sem nagy, sem kisüveggel.

Ahány ember, annyi fogyókúra, úgyhogy gyümölccsel, zöldséggel megrakva se érkezzünk meg hozzájuk, mert lehet, hogy pont nem úgy fogyózik.

 

3.Ugyanakkor nagyszerű ajándékötlet, ha magunkkal visszük sétálni, sportolni, feltöltődni.

 

3 Motiváló ajándék ötlet fogyókúrázóknak

 

A fogyókúrában két nagyon nehéz lépés van. Az első, elkezdeni. Ismerős ugye, hogy majd holnaptól…

Ha már belevágtunk, a másik nehéz lépcső lehet, a folytatás. Gyakorlatilag minden egyes nap egy döntés, hogy folytatjuk-e. Ezért a motiváló ajándékok sokat segíthetnek. Gyakori ötlet, hogy tegyünk egy fényképet a hűtőre, a jelenlegi állapotról, és tegyünk egyet mellé, ami a célt jelképezi. De motiváló lehet egy hűtőmágnes is, aminek a felirata, nem adom fel.

Vagy lehet ezt képekben is megmutatni, mondjuk egy bögrén vagy kulcstartón.

 

3 Vicces ajándék ötlet fogyókúrázóknak

 

Vicces ajándék lehet ismét egy bögre, amin a fogyókúra nehézségeit és gyakori (vicces) bakijait láthatjuk viszont. A fogyókúra sajnos nemzeti sport, ahol kisebb – nagyobb sikereket könyvelhetünk el.

A vicces fogyókúrázós kötény már célratörőbb ajándék, hiszen ott van szem előtt, ahol nagyon szükség van rá, a konyhában.

És végül, a vicces tusfürdő, az egyik legjobb találmány, mert humorra és képekben mutatja az utat, közben pedig egy praktikus fogyóeszköz is egyben.

 

 

Összegezve, a fogyókúrához mindenképpen segítségre van szüksége, mindenkinek. Akár fizikális, akár pszichés támogatásra. és mi lehetne jobb támogatás, mint a humor?

 

A webáruházban találsz kedves és vicces karácsonyi ajándékot fogyókúrázóknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá