3 ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak

3 ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak

Írta: feba 2019. November 5. 0 Hozzászólás

A karácsonyi dalok vidámak és gondtalanok. Ám az ajándékválasztás nem könnyű mesterség. Mégis, minden évben heteket, hónapokat töltünk azzal, hogy a mindenkinek igazi meglepetést és valódi örömet szerezzünk a csodálatos ajándékainkkal.

 

Van, akinek könnyű rendkívüli karácsonyi ajándékot találni, és van, akinek nehezebb. Általában férfiak esnek a nehezebb kategóriába. Ezért most összeszedtünk három féle kategóriába néhány mesés ajándék ötletet férfiaknak.

 

1. Ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak a családban

 

A férfiaknak a családban érdemes rögtön a nagyágyúval kezdeni, keressünk ékszer ötleteket. Óra, nyaklánc, medálok, gravírozott karkötő, nyakkendőtű, mandzsetta gomb. Ha van olyasmi, ami kicsit is jó ötletnek tűnik, írjuk fel, és aludjunk rá egyet. Ha másnap is jó ötletnek tűnik, akkor hajrá!

 

A családban kötelező fényképes ajándékot adni minden ünnepre, úgy válasszunk egy vagány keretet, és készítsünk kollázst az elmúlt év néhány elragadó pillanatából, kalandjából.

 

És végül, a karácsonyfadísz mindig remek kiegészítő ajándék, akár apáról, testvérről, akár nagyapáról van szó.

 

 

2. Ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak, barátoknak

 

Barátok számára is impozáns ajándék a képkeret, és benne fotók vagy montázs a vidám együtt töltött órákról.

 

A barátok számára egyenesen kötelezőek a vicces ajándékok. Ezt karácsonykor nem olyan egyszerű kivitelezni, de egy vagányan vicces  sörös korsó, vagy a kedves karácsonyi kötény a férfiak számára elegendő lesz a nevetéshez.

 

 

3. Ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak, munkatársaknak

 

A munkatársak és a főnök számára kiváló ajándékötlet lehet a karácsonyos bögre, a karácsonyfadísz, a hatásos karácsonyi asztali dísz, vagy a hangulatteremtő karácsonyi hűtőmágnes is.

 

 

Összegezve

Karácsonyra a család férfi tagjai számára érdemes összeállítani egy kedves karácsonyi ajándék pakkot, amiben van valami, amit nagyon szeretnének, például ékszer. Aztán valami olyan, ami a családdal együtt töltött időt prezentálja, mint a fényképes ajándékok. És végül valami jellegzetesen karácsonyi aprósággal díszítsünk, mint a névre szóló karácsonyfadísz.

 

Barátoknak vicces ajándékot kell kitalálni, ami szintén lehet fényképes, és náluk szóba jöhetnek az alkoholosan vicces ajándékok is.

 

A főnöknek és a munkatársaknak karácsonyos ajándéktárgyakat válasszunk, díszeket, bögrét, vagy hűtőmágnest.

 

A webáruházban megtalálsz rengeteg ajándékötletet karácsonyra férfiaknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá