3 ajándékötlet névnapra

3 ajándékötlet névnapra

Írta: feba 2019. October 19. 0 Hozzászólás

A névnap a nevek erejéről, kapcsolatáról és ünnepléséről szól. A névnap nagyszerű alkalom a neves ajándékokra, vagy éppen egyedi ajándékok készítésére.

 

A névnapok akár egyetlen munkahelyen, egyszerre több kollégát is érintenek, ezért érdemes nem csupán ajándékötletben, hanem ajándék kategóriákban gondolkodni, tervezni.

 

Kedves névnapi ajándék a hölgyeknek és közeli ismerősöknek, szeretteinknek. Névre szóló ajándékötlet remek ajándék a kollégáknak, üzletfeleknek. Teljesen egyedi, saját készítésű ajándékot pedig azoknak, akik a szívünkben velünk vannak minden nap.

 

Kedves névnapi ajándék ötletek

 

Kedves ajándékötletet a hölgyeknek illetve a közeli ismerősöknek válasszunk. ezek lehetnek névnapi bögrék, gyönyörű színes névnapos párnák. dekorációs ajándékok, hűtőmágnesek, fali táblák, vagy éppen cuki állatos ajándéktárgyak.

 

 

Névre szóló névnapi ajándék ötletek

 

A kávés –teás bögre az egyik legnépszerűbb ajándékötlet, mert színesen változatos, minden alkalomra és korosztálynak találunk megfelelőt. és tökéletes ajándékötlet kollégáknak, barátoknak is, mert egyedi ajándék, de nem túl bizalmaskodó.

 

A bögre az a tárgy, ami velünk jön a munkahelyre, megbeszélésekre is. ezért egy névnapra tökéletes ajándék, ha az ünnepelt hobbijainak vagy habitusának megfelelő témájú, ám NÉVRE szóló ajándékot választunk – készíttetünk.

 

 

Ugyanakkor, ha már van névre szóló bögréje, akkor bővítsük a gyűjteményét névre szóló kulcstartókkal, ami lehet színes vagy éppen klasszikus.

 

Ajándékozzunk névre szóló tollakat, ezzel még hagyományt is teremthetünk. A tollon szerepelhet a keresztneve, de akár az is, hogy édesanya, legjobb barát, legjobb bringás. Ha ügyesek vagyunk, egész gyűjteményt adhatunk ajándékba az évek és ünnepek során. Ez különösen hasznos lehet, ha az ünnepelt olyan munkakörben dolgozik, ahol sokat kell írni, aláírni és gyakran a szeme elé kerül az ajándékunk.

 

 

Egyedi, kreatív ajándék ötletek

A névnap a legalkalmasabb arra, hogy saját, kézzel készített ajándékötleteinket megalkossuk. Ha nem lesz a legtökéletesebb, az ünnepelt akkor is imádni fogja.

Régóta szeretnél egy montázst, akkor itt az alkalom, az ünnepelt nevének jelentéséről megalkothatod, akár 3D-ben is, biztosan nagy siker lesz, mint minden, amibe időt, energiát és ötletet tettünk bele.

 

Összegezve

Névnapra a neves ajándékok a legmegfelelőbbek. Akkor is ha családtagnak, barátnak vagy éppen kollégának keresel ajándék ötletet. Bögre, kulcstartó, tollak, mindegyiken rajta a neve. Él bennünk a gyermek, aki imádja, ha a tárgyakon ott a neve, ami az övé. Ugye?

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még több remek ajándékot névnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá