3 ajándékötlet orvosnak

3 ajándékötlet orvosnak

Írta: feba 2019. October 20. 0 Hozzászólás

Orvosnak ajándékot adni nem könnyű, viszont hálás feladat. hiszen az orvosok azok, akik kihúznak a bajból. Sőt, néha a szakadékból. Cserébe megérdemlik, hogy vagány ajándékot keressünk nekik.

 

Ezért most összeszedtünk néhány praktikus, kedves, kreatív ajándékot orvosok számára. A diagnózis: garantált mosoly.

 

1.Praktikus ajándék ötlet orvosnak

 

Mi jut eszünkbe, ha az orvosra gondolunk. Szalad oda, ahol baj van, és lobog utána a köpenye. Mi még? Az olvashatatlan receptek. És az is egész biztosan igaz rájuk, hogy kávéfüggők. Ha tehetnék, a koffeint infúzióban vennék magukhoz.

 

Így hát az első praktikus ajándékötlet, egy igzaán helyzethez illó kávédsbögre, aminek a felirata: kávé nélkül az élet értelmetlen. Szerinted is örülni fog neki, ugye?

 

A második praktikus ajándék ötlet, ahogy már szóba került, a sok olvashatatlan recept írásához szüksége lesz egy igazán menő, személyére szabott tollra.

 

2.Kedves ajándék ötlet orvosnak

Kedves ajándék ötletek közé tartozik a motiváló, pozitív üzenetek tartalmazó puha párna, vagy a szép dekorációs táblák választéka. Ezeket viszont nem tudja bevinni a munkahelyére, nem teheti közszemlére, pedig megérdemli, hogy büszke lehessen, hiszen az ajándék egyben egy nagy-nagy LIKE a doktor számára. Válasszunk tehát olyan ajándékot is, amit „kitehet az ablakba”. Például egy te vagy a legjobb orvos feliratú kulcstartó, amit folyton magánál tarthat, és ha kedve van, kiteheti az asztal közepére is.

 

 

3.Kreatív ajándék ötlet orvosnak

Kreatív ajándék alatt most nem annyira a saját kézzel készült ajándékokat értjük, mint inkább a vicces, feszültség oldó ajándék típusokat. Ilyenek a feliratos és egyben vicces sörös korsók, illetve pálinkás poharak.

 

A vicces tusfürdők között biztosan találunk olyat, ami mosolyra késztetné a fáradt orvosunkat.

De tuti ajándék az orvosi díjszalag is.

 

 

Összegezve

Az orvosoknak érdemes pozitív üzenete hordozó ajándékot választani, mert a bíztatás mindig jól jön. mellé néhány praktikus ajándék, ami megkönnyíti a hétköznapokat ÉS közben vidám perceket ajándékoz nekik. És végül, legyünk kreatívan viccesek és adjunk egy-egy vagány ajándékot is, ami nem mosolyt, hanem hahotát eredményezhet. és ez az igazi ajándék az orvosnak. És nekünk is.

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még több ajándékot orvosoknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá