3 legjobb szerelmes ajándék

3 legjobb szerelmes ajándék

Írta: feba 2020. February 6. 0 Hozzászólás

A szerelmes ajándék elmondja helyettünk. Ez a legfontosabb funkciója. elmondja azt, amit lassan már ciki kimondani. Ráadásul nem egyszer mondja el, hanem ahányszor csak a kedves ránéz, annyiszor mondja, újra és újra.

Elmondja a szürke hétköznapokon, a vacak hétfőkön. Mosolyt varázsol és örömet ad. Apró, szerelmes ajándékok, a minden napokra.

 

1.A legjobb szerelmes ajándék – Hűtőmágnes

 

Nem véletlen, hogy a gyermekek rajzait, fotóit a hűtőre tesszük. A hűtő az, ahol minden családtag megfordul naponta többször. Valószínű, hogy semmi, ami a hűtőn van, nem kerüli el  afigyelmet.

 

Ezért a hűtőmágnes tökéletes arra, hogy elmondja mindazt, amire neked nincs időd, kapacitásod a rohanásban. A Kedves naponta többször is találkozni fog vele.

A legjobb szerelmes ajándék Valentin napra, vagy évfordulóra.

 

 

2.A legjobb szerelmes ajándék – Kicsi szív párna

 

A szív a szerelem, szeretet jelképe. Olyan pozitív üzenet, ami akár évtizedeket is átível. Emlékek, melyek sosem koszolódnak be. Egy szív alakú párna már messziről integet és mosolyt csal a Szerelmesek arcára.

 

A méret is fontos, egy kicsi szív párna akár egy férfi dolgozószobában, kocsiban is „elfér”. Nem nyálas, nem „túl rózsaszín”. Hanem egy szerelmes üzenet, azt mondja, van valaki, aki nagyon szeret téged.

Ráadásul a kicsi szív párnák változatos mintákkal rendelkeznek. van köztük cuki, vagány, ördögös és hatványozottan romantikus is.

 

3.A legjobb szerelmes ajándék – Tusfürdő

 

Van, aki nem szereti a „hitvány romantikus vackokat”. Van ilyen, férfiba és nőben is. Nekik érdemes praktikus ajándéktárgyat választani, ami (hát istenem) éppen szerelmes mintájú.

 

Ilyen ajándék lehet az örökzöld bögre, kulcstartó és feliratos vagy neves tollak.

És egy kicsit intimebb, négyszemközti ajándék, a tusfürdő. De nem akármilyen tusfürdő. Hanem a „vicces” tusfürdők széles választéka, ahol minden alkalomra és ünnepre találsz humoros vagy szerelmes ajándékot.

 

 

Összegezve

Szerelmes ajándékot keresel? Válaszd a legjobbat! Ha te nem tudod minden nap elmondani neki, hagyd, hogy a szerelmes ajándékaid mondják el helyetted. Nap nap után.

Válassz egy mindig szem előtt lévő szerelmes hűtőmágnest, vagy a legkérgesebb szívű anti-romantikus életébe is beleférő kicsi szív párnát, vagy a legjobbat a végére hagytuk, a tusfürdőt, amit tuti minden nap használni és látni (és olvasni) fog a Kedves. El sem kerülheti az üzenetet: Szeretlek.

 

Válassz bármit a legjobb szerelmes ajándékok széles választékából, és rendeld meg még időben.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

Szólj hozzá