5 + 1 ajándék ötlet sörösöknek

5 + 1 ajándék ötlet sörösöknek

Írta: feba 2019. October 15. 0 Hozzászólás

A sör ősi meditációs eszköz, már az ókori Egyiptomban is alkalmazták. Tehát aki a sört szereti, rossz ember nem lehet, igaz? Néhány sör fölött beszélgetni, a megszokott minden napok része. Legyen szó baráti találkozóról, vagy egy randiról, a sör mindig jól esik az embernek.

 

És végre a vicces ajándékok is megemlékeznek a sör jótékony hatásairól. Válassz a barátaidnak viccesen sörös ajándékokat, ha szeretnéd feldobni a hangulatot.

Itt van 5+1 ajándék ötlet sörösöknek, amit garantáltan imádni fognak.

 

Ajándék ötlet sörösöknek 1. - Sörnyitó

 

Induljunk a kályhától, valakinek, aki szeret sört inni, az egyik leghasznosabb, és leginkább kézenfekvő ajándékötlet, egy vagy több vicces sörnyitó. A színe és a szövege is frappáns, garantált a nevetés. Fogjatok össze többen, és gyűjtsétek össze az ÖSSZES vicces sörnyitót. Aki sört iszik, legyen maximalista.

 

Ajándék ötlet sörösöknek 2. – Sörnyitó és díszítés egyben – Kupak mágnes

A sör lelőhelye leginkább a hűtőben van, így folytatva a sörnyitós ajándékgyűjtést, itt vannak tovább fejlesztett sörnyitók, a kupak mágnesek. Kicsi a sörnyitó, de profi.

 

 

Ajándék ötlet sörösöknek 3. – Vicces söröskorsók, szintén gyűjtőknek

A söröskorsó olyan pohár, ami a sok használat miatt már megőrizte a sör zamatát… Ilyen is lehetne, de ezek a sörös poharak vicces életbölcsességeket tartalmaznak, ami vitaindító lehet a társasgában, és egyben a humor forrása is.

 

 

Ajándék ötlet sörösöknek 4. – Bögre a sörnélküli reggelekre

Nem mindegy hogyan indul a nap. Ha munkába indulsz, nem használhatod a sörös korsót, de azért ne keseredj el, itt van a neked való kávésbögre. vagyis sörös bögre.

 

 

És zárásként, az utolsó ajándék ötlet arra szolgál, hogy akkor is ottmaradj a társaságban, ha már elegendő sört ittál, de még nem akarsz hazamenni. Puha párna, ahová lehajthatod a fejed.

 

Ajándék ötlet sörösöknek 5. – Párna, hogy ne fájjon a fejed

Előre látóan vidd magaddal a társaságba, hogy akkor se kelljen otthagynod őket, amikor már inkább lehajtanád egy kicsit a fejed pihenni.

 

 

+ 1 ötlet, a másnaposság ellen:

Vicces tusfürdő sörösöknek

Ha ezzel zuhanyozol, ugyanúgy fogod érezni az előző este hatását… de legalább nevetni fogsz rajta.

 

Összegezve

Sört inni és nevetni is jó. Ezért érdemes összegyűjteni a sör-imádóknak az összes látező vicces ajándékot. Kezdve a bögrétől, a kulcstartón és hűtőmágnesen át, egészen a vicces sörnyitókig, sörös korsókkal és sörös bölcsességű párnákig bezárólag. Sörre és nevetésre fel!

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még többet a vicces sörös ajándékok közül és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá