8 karácsonyi ajándék ötlet óvónőnek

8 karácsonyi ajándék ötlet óvónőnek

Írta: feba 2019. December 21. 0 Hozzászólás

Az óvónő az, aki egész évben óvja, tanítja a gyermekünket, a szemünk fényét. A karácsony jó alkalom arra, hogy feltöltsük az óvónénik érzelem tankját, és megajándékozzuk őket. Az ajándék lehet ötletesen egyedi, vagy hagyományosan kedves, a lényeg, hogy ne feledkezzünk meg róla.

 

Ha még nincs ajándék ötleted az óvónőnek, akkor szívesen adunk néhányat.

 

2 Sajátkezű karácsonyi ajándék óvónőnek

 

Az óvónénik gyakran tanítják a gyerkőcöket arra, hogy saját kezúleg készítsenek ajűndékot. Ezért érdemes nekünk is követni ezt a gondolat menetet, és a csemetét bevonva, készítsünk valami igazán egyedi ajádékot.

Gyönyörű emlék, egy egyedi karácsonyfa dísz, mondjuk a gyerkőc fotójával, vagy rajzával, és az évszámmal dísztített gömb.

Egy A/3as papíron készíthetünk fotókkal és rajzokkal bővített montázst, amit akár az óvódában . De otthon is büszkén kitehet a falra az óvónéni.

Az ilyen ajándékok mutatják a munkájuk súlyát és örömét.

 

4 Nagyrabecsülő karácsonyi ajándék óvónőnek

 

Szeretnéd megmutatni neki, hogy értékeled a munkáját, a hozzállását, a tudását? örömtöt szeretnél adni? Akkor a legjobb, ha praktikus, ámde „beszélő” ajándékokat válogatsz össze. Ilyen a legjobb óvónéni bögre, kulcstartó, képkeret, díjszalag.

 

 

2 Kedves karácsonyi ajándék óvónőnek

 

A nagyrabecsülésünket kifejező ajándékok mellé érdemes 1-1 kedves ajándék ötletet is választani. Ilyen lehet a díszítő, ugyanakkor végtelenül kedves legjobb óvónő párna. Melyet szintén otthon, de az oviban is kitehet és hasznosíthat. És az inkább otthonra való óvónénis hűtőmágnes.

 

Ezek az ajándékok azt mondják el, hogy szerencsésnek érezzük magunkat, és megbecsüljük, hogy éppen Ő, a legjobb óvónéni vigyáz a csemeténkre, és Ő tanítja nap nap után.

 

 

Összegezve

Az óvónő kedves ajándékot érdemel, de nincs ötleted? Szeretnéd kifejezni a nagyrabecsülésed, de csokit és kávét már eleget kapott? Készíts egyedi ajándékot, egészítsd ki8 nagyrabecsülő ajándékkal, és koronázd meg egy kedves óvónéni ajándékkal. Kattints, és minden megtalálsz egy helyen.

 

A webáruházban találsz elismerő, nagyrabecsülő és kedves karácsonyi ajándékot óvónőknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá