8 karácsonyi ajándékötlet feleségnek

8 karácsonyi ajándékötlet feleségnek

Írta: feba 2019. November 18. 0 Hozzászólás

Néha az urak számára nehéz olyan ajándék ötletet kitalálni, amivel bátran odaállhatnak a karácsonyfa mellé. Főleg az asszonynak, bocsánat a feleségnek nehéz néha olyat kitalálni, ami nem volt sem tavaly, sem tavalyelőtt. Ugyanakkor szép és jelentőségteljes. Aggodalom és szorongás kíséri a hétköznapokat, és ketyeg az óra.

Ha magadra ismertél, akkor megnyugodhatsz. 5 különleges és 3 vicces ajándék ötletet szedtünk össze, amivel biztosan nem vallasz kudarcot.

 

5 Különleges ajándék ötlet karácsonyra feleségeknek

 

A legfontosabb, hogy ne keverjük össze a feleségnek szánt ajándékot, a háztartásnak szánt ajándékkal. A mosógép nem ajándék, hanem munkaeszköz az egész család számára. A fazék is. Tudom, hogy Ő azt mondta, örülne neki, de… de nem így van.

Tehát felejtsünk el minden praktikus és hasznos dolgot. A karácsony a kedves, szívhez szóló és egyedi ajándékoké. Nem véletlen a többes szám, több ajándékot érdemes kitalálni.

 

1.Először is, találjunk ki egy közös programot, mert a legszebb ajándék, az együtt töltött idő. Nincs ötlet? Akkor nézzük, hol volt az első randi? Mit szeretünk együtt csinálni? Hol volt a legrosszabb randi? Mi az, ami nagyon régen rajta van a bakancslistán, de még sose jött össze?

Kezdhetjük kis dologgal. A nagy álom beutazni Kínát? Akkor kezdjük egy közös kínai konyha tanfolyammal és egy utazóknak szánt nyelvkönyvvel.

 

2.Örökzöld ajándék ötlet egy kedves, szép ékszer. Itt sem kell rögtön a többsoros királynői nyakékre gondolni. Lehet egy új medál a nyakláncra, karkötőre. Vagy egy vagány fülbevaló.

 

3.A családban kötelező fényképes ajándékot adni minden ünnepre, úgy válasszunk egy kedves fotót, és készítsünk belőle saját karácsonyfadíszt. A saját kezű ajándék ugyanannyira értékes, mint a közös program!

 

4-5.Elismerés. Ritkán dicsérjük életünk párját azért, mert ott van velünk. Ezért remek ajándékok a legjobb férj és legjobb feleség feliratú dolgok. Mindig beválik. Legyen például egy bögre, és egy vicces kötény.

 

3 Vicces ajándék ötlet karácsonyra feleségnek

 

Érdemes néhány vicces apróságot is oda csempészni a fa alá. A vicces kötényről már volt szó. A vicces kulcstartók, és a sörös poharak is garantálják a vidám perceket, és végül a tuti tipp, a vicces tusfürdők. Vigyázat, olyat nem adhatsz karácsonyra, ami fiatalít, súlyt csökkent! Csak olyat ami elismerő, pihentet, stresszoldó és bűbájos.

 

 

 

Összegezve

A feleség számára ajándékokat választani fontos és trükkös dolog. Legyen benne szép, vicces és olyan ajándék is, ami közelebb visz egy közös álomhoz. A karácsony az az idő, amikor a következő év alapjait fektetjük le. Miért ne lehetne elővenni a bakancslistát, és elindulni rajta?

 

A webáruházban találsz rengeteg ajándékötletet karácsonyra feleségnek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá