8 Valentin napi ajándék nőnek

8 Valentin napi ajándék nőnek

Írta: feba 2020. January 30. 0 Hozzászólás

 

Lassan a célegyenesbe fordulunk, itt a Valentin nap. A nap, amikor kisebb-nagyobb szerelmetes ajándékkal ünneplünk a Kedvessel. Ünnepeljük, hogy találkoztunk egymással, ünnepeljük, hogy a buktatók ellenére sikerült megőrizni a szerelmet és az összetartozást.

 

Talán már nincs ajándék ötleted a Kedvesed számára. Ne aggódj, összeszedtük egy helyre a legnépszerűbb fajta ajándékokat.

Ha nem tudsz dönteni, az sem baj, garantáltan örülni fog az összes ajándéknak.

 

1.Valentin napi bögrék ajándékba

 

A bögre egy sok funkciós ajándék. Szerelmesen romantikus, egyben egy hirdető tábla, amin a Kedves nap mint nap látja, hogy szereted.

Vannak bögrék Szeretlek felirattal, de készítethetsz egyedi fényképes bögrét, egyedi névre szóló bögrét. Válogathatsz a cuki állatos, vagány ördögös, románcosan idézetes, vagy éppen motoros bögrék között.

 

Az egyik legnépszerűbb az ördögös bögre. Hiszen a szerelem együtt jár az ördögi szenvedéllyel, igaz?

A másik legkedvesebb pedig az idézetes bögre, ami kicsit olyan, mintha verset írtál volna a Kedvesnek. Régies, romantikus hangulatú. Ezért is szeretik annyira.

 

A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom.

Ugye milyen kedves, és végtelenül Valentin napi? Rengeteg hasonlóból választhatod ki azt, ami a Te szívedhez szól és a Párodéhoz is fog.

 

 

2.Valentin napi párnák ajándékba

 

Ha Valentin nap, akkor egy darab szivecskés párnácska rendel.

A Valentin napi plüss párnák lehetnek kocka vagy téglalap alakúak. A párnán lehet szív, maci, cica, kutya vagy ördög. A lényeg, hogy a párna is azt mondja, amit a bögre: Szeretlek.

 

Ezek a párnák nagyon puhák, kellemes a hozzáérni, ölelgetni őket. A hölgyek kedvence. Ugyanakkor a nappaliban és a hálószobában hangulatos díszítő elem lesz akkor is, amikor a Valentin nap már elmúlt. Visszaidézi a romantikát, az érzelmes hangulatot, az emlékeket.

Képzeld el, hogy évek múlva sok – sok kedves párna lesz az otthonotokba, és mind azt mondja, szeretlek. Micsoda érzés ez, micsoda emlék és micsoda hagyomány…

Válassz plüss párnákat is ajándékba.

 

 

3.Valentin napi praktikus ajándékok

 

Ha a párod amúgy praktikus lélek, és „úgymond” nem is szereti ezt a romantikus hülyeséget, akkor válassz neki praktikus ajándékot. Ez lehet egy szép, névre vagy éppen Valentin napra szóló toll, kulcstartó, képkeret, törölköző és akár vicces tusfürdő is.

 

 

4.Valentin napi hangulatteremtő ajándék nőknek

 

Valentin napon két tárgy tudja a hangulatot elvarázsolni. Egyértelmű, hogy Valentin napon nem hiányozhat a romantika egyik legerősebb jelképe, a gyertyafény. A gyertya úgy a legbiztonságosabb, ha megfelelő tartóba helyezzük, ilyen a mécses tartó pohár.

 

A Valentin napra pedig szivecskés, romantikus idézetes mécses tartót adjunk ajándékba, és nem csak a gyertya fog elolvadni.

A másik pedig az a szívecskés párna, amit az előbb már be is tettél a kosárba.

 

5. Valentin napi társasjátékok

Azért, hogy az este a Valentin nap szellemében folytatódjon, válassz egyet a zsákbamacska társasjátékok közül, és vágjatok bele. Emlékezetes lesz!

 

 

Válassz bármit a valentin napi ajándékok nöknek széles választékából, és rendeld meg még időben.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá