9 karácsonyi ajándék ötlet kolléganőnek

9 karácsonyi ajándék ötlet kolléganőnek

Írta: feba 2019. December 8. 0 Hozzászólás

Lassan a karácsonyi célegyenesbe kerülünk. Optimális esetben a családtagok karácsonyi ajándék már mind – mind kitaláltuk, és néhányat már meg is rendeltünk, vagy elkészítettünk.

Ideje, hogy kicsit törődjünk a kolléganőknek szánt ajándékokkal is. Azt sem lehet csak úgy összecsapni. A munkatársakkal töltjük életünk nagy részét. Kis túlzással, többet látjuk őket, mint a családot.

Ezért érdemes nem csupán valami átlagos ajándékot kitalálni, amiből tizenkettő egy tucat. Hanem kicsit kedvesebb vagy vagányabb ajándékot keressünk, kolléganőtől függően.

 

6 Kedves karácsonyi ajándék ötlet kolléganőnek

 

Kolléganőnek lehet néhány kicsit személytelen, ám nagyon kedves karácsonyi ajándékot összeválogatni. Ilyen például a karácsonyi mécses tartó, karácsonyi párna, bögre, rénszarvasos álomzsák és karácsonyi póló is.

 

Karácsonyi dekorációs ötlet egy kedves csavarral, hogy te magad válogathatod össze a névre szóló díszeket. Ehhez csak tudnod kell, hogy a kolléganő családtagjait hogy hívják, és máris kész egy abszolút személyre szabott, végtelenül kedves karácsonyi ajándék. Ráadásul ezt akár az több kolléganőnek is adhatod ajándékba, nem fognak megsértődni, hiszen nem egyforma. Az ajándékot díszíthető karácsonyfa név alatt találhatod meg, vagy kattints a képre.

 

 

 

 

3 vagány karácsonyi ajándék ötlet kolléganőnek

 

A karácsony a szeretetről szól, az egymás iránti, és az önmagunk iránti szeretetről is. Vedd rá a kolléganőidet, hogy kicsit törődjenek magukkal is. Így frissebben vághatnak majd bele az újévbe, veled együtt. Az ilyen ajándékokat joggal nevezhetjük a hagyományostól eltérőnek, vagánynak.

 

Mindenki szereti a bögrét, ami reggelente kávéval kényezteti. Most ajándékozd meg kolléganőidet Névre szóló bögrével. Választhatsz több szépséges és nőies minta közül is.

 

 

A következő ajándékötlet már az év végi – év eleji fogadalmak idejére szól. És a bakancslisták megírását segíti elő. szó szerint. ez a Váltsd valóra az álmaidat feliratú toll. A képre kattintva azonnal meg is tudod rendelni.

 

 

És végül egy igazán fantáziadús karácsonyi ajándék ötlet. Egy zsákbamacska. Mármitn nem teljesen az, mert lehet sejteni, hogy mi van benne. feladatok, amiket saját magunkért meg kell tenni. Testi-lelki feltöltődés zsákbamacska ZM008

 

 

Összegezve

A kolléganőknek is ötletes karácsonyi ajándékokat találjunk ki. Érdemes párosával összecsomagolni őket. Egy kedves és egy vagány ajándék. Összeszedtünk 6 nagyon kedves, és 3 nagyon vagány ajándék ötletet. Az egyedileg összeállítható, díszíthető karácsonyfa önmagában is nagyon klassz ajándék, de azért alá lehet tenni egy zsákbamacskát vagy a motivációs tollat például.

 

A webáruházban találsz kedves és vagány karácsonyi ajándékot kolléganők számára, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá