9 vicces születésnapi ajándék ötlet

9 vicces születésnapi ajándék ötlet

Írta: feba 2019. October 26. 0 Hozzászólás

A születésnapra kétféle ajándékot érdemes választani, az egyik kedves és szívet melengető, a másik pedig vicces és nevetést fakasztó születésnapi ajándék.

 

A vicces ajándékok is lehetnek aranyosak, de a többségük inkább annyira vicces, hogy később is gyakran az ünnepelt eszébe jut, és lehet, hogy hangosan felnevet. A vicces születésnapi ajándék tehát örömet ad és emlékezetes.

 

Íme, néhány vicces ajándék ötlet születésnapra.

 

5 vicces születésnapi ajándékötlet a minden napokra

 

Egy ajándék lehet minden napos használati tárgy, ha jól van „tálalva”. Például a vicces feliratú bögrék vagy pólók, igazán örökzöld ajándékok, amellett pedig hasznosak is. A vicces tusfürdők pedig korosztálytól függetlenül egyszerűen mindenkinek bejönnek, minden alkalommal remek ajándékválasztásnak bizonyulnak.

 

A vicces kulcstartók hasznosságát nem is kell magarázni, mert egyértelmű, ugyanakkor a vicc faktor már kiterjed a munkatársakra. Hiszen egy vicces bögrét nem mindig viszünk be a munkahelyre, és egy vicces pólót sem, de a vicces kulcstartó, az más. Az velünk van a közértben és a parkolóban is, nevetést ad annak, aki meglátja.

 

És van olyan vicces ajándék, ami feldobja a születésnapi bulit, pózolhatunk vele otthon a tükör előtt, és be lehet vele menni a munkahelyre, és garantáltan minden alkalommal mosolyra fakasztja azt, aki látja. A vicces nyakkendők széles választéka.

 

 

4 vicces születésnapi ajándék ötlet – Alkoholos ajándékok

 

A vicces ajándékok egyik fajtája a humorosan alkoholos ajándékok. A vicces feliratú és vicces képekkel díszített pálinkás poharak illetve sörös korsók. Ezeket besorolhatnánk a minden napos használati-ajándék tárgyak közé is, de az nem lenne méltó hozzájuk.

Ezeket az ajándékokat egyesével ajándékozhatjuk oda, de az évek folyamán szép készletet alkothatunk belőlük.

És vannak a születésnapi alkalmakra tartogatott, igazi hangulatbomba ajándékok, mint a pálinka kör nevű játék.

 

 

És ilyen ajándéknak számít a kollégák (és a főnök) számára is kitűnő ajándék, az üvegpóló.

 

 

Összegezve

A vicces születésnapi ajándékok biztosan, sőt, garantáltan remek ajándék ötletnek bizonyulnak minden születésnapra. Mindegy hányadik az a születésnap és az is mindegy, hogy az ünnepelt hölgy vagy úr. A vicces ajándékok választéka olyan széles, hogy találunk benne kedvesen viccestől a csak a barátok között vállalhatóig mindenféle vicces születésnapi ajándékot is. Ajándék válogatásra fel! Isten éltesse a szeretteinket!

 

A webáruházban megtalálsz mindenféle vicces születésnapi ajándék ötletet, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá