Ajándék ápolóknak

Ajándék ápolóknak

Írta: feba 2019. June 27. 0 Hozzászólás

 

Ápolónak lenni nem munka, hanem hivatás. Ha beteg az ember, az egész élete terhét, fájdalmát ráteszi az orvosokra, ápolókra. És a modern életmódunknak köszönhetően, sokat vagyunk betegek.

Ezért napi szinten jelenthet kérdést, hogy milyen ajándékot adjunk ajándékba az ápolóknak, hogy örömet szerezzünk vele?

Adunk megható és humoros ajándékötleteket.

 

Ajándék ápolóknak – A praktikus ajándékok

 

A legjobb ajándékötletek mindig egyszerűek. Ha belegondolunk az ápolók munkájába, akkor pillanatok alatt rájövünk, hogy a legpraktikusabb ajándék egy kéthetes nyaralás lenne, valami meleg, pálmafás helyen. Ám, ha erre nincs lehetőségünk, akkor a második legjobb ajándék ötlet, az a kávé.

Tudjuk, hogy van az a kávémennyiség, ami már nem egészséges, de a kávé az kávé. Van aki az illatáért vagy az ízéért szereti, az ápolók a hatása miatt. A kávé lesz az, ami segít az újabb és újabb fáradt holtponton átlendülni.

Ha már kávé, akkor a következő ajándék szinte adja magát, a kávéhoz bögre kell. És mi lehetne annál praktikusabb és egyben megható is, ha a bögrére az van írva:

 

Van még egy ajándékötlet, ami már szó szerint szóróajándék néven fut, az a toll. Az ápolóknak fogyóeszköz a toll, folyton leteszik és otthagyják valahol, vagy a nagy munkába kiesik a zsebekből.

Egy ilyen szép feliratú tollhoz azonban ragaszkodni fog a tulajdonosa:

 

 

 

Ajándék ápolóknak – Elismerés

 

Az ápolók általában nem kapnak egy jó szót sem. Semmi elismerést nem kapnak, hiszen „csak a munkájukat végzik”. Persze, amikor barátságtalan ápolóval találkozunk, rögtön feltűnő lesz a korábbi, csendesen, kedvesen dolgozó kolléga.

Ezért a praktikusan kedves bögre és toll után, nézzünk egy másik típusú vállveregetős ajándékot.

Minden ápolónak kijár a megbecsülés, legalább egy praktikus bögre, vagy egy kicsit vicces díjszalag képében. Még a mogorva, fáradt ápolóknak is jár, és, hátha jobb lesz tőle a kedvük.

Ezt a díjszalagot biztosan kiteszik a nővérszobában és büszkék lesznek rá.

 

 

Összegezve

Amikor ápolóknak keresünk ajándékot, nem kell nagy dolgokra gondolni. Válogathatunk az örökzöld ajándékok közül. A hétköznapok szintjén egy kávé, egy toll, és némi elismerő kedvesség. Ennyi az egész.

 

A webáruházban találsz praktikus és elismerő ajándékokat ápolóknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá