Ajándék bicikliseknek

Ajándék bicikliseknek

Írta: feba 2019. June 18. 0 Hozzászólás

Azt mindenki tudja, hogy biciklizni jó, és egészséges és nagyon zöld, tehát divatos tevékenység.

Az emberiség egy része azért biciklizik, hogy egészségesebb legyen, a másik része azért, hogy ezzel is óvja a környezetet. Ebből láthatjuk, hogy a biciklizés, egy teljes életformát jelent.

Ami jó dolog, mert ha biciklisnek lenni egy életforma, akkor Ő örülni fog minden biciklis ajándéknak.

 

Ajándék bicikliseknek

 

Ma már nem kell szégyellni, ha biciklis vagy. Már nem kérdezgetik a kollégák, hogy nem félsz szoknyában bringázni? Ma már természetes, hogyha módod van rá, akkor biciklire pattansz. Ugyanakkor, ez az életforma nem könnyű Gondoljunk csak bele. Elmész munkába bringával. Odafelé bevitted a gyermeket az oviba, élvezte ő is az utat. Hazafelé azonban be kell menned vásárolni. Hova teszed a bringát? Hova teszed amit vásároltál? És utána a gyerkőcöt? Arról már ne is beszéljünk, hogy biciklis út nem mindig vezet arra, amerre dolgunk van.

Tehát a biciklisek hősök. És fanatikusak. Muszáj annak lenniük.

És ez jó hír, mert aki rajong valamilyen tevékenységért, annak nagyon könnyű ajándékot találni.

 

Például biciklis táskák, ahova a boltból hozott cuccost el lehet tenni. Esetleg a gyerkőcnek ülés.

Ha ennél vagányabb vagy, és ütősebb ötletet keresel, jó helyen jársz.

 

Ajándék bicikliseknek – vagány ajándékok

 

Attól függ, hogy férfinak vagy hölgynek keresel vagány ajándékot. A hölgyeknek nagyszerű ötlet a bringás párna. Nem, nem a bicikli nyergére kell tenni. Klasszikus párna, a fejed alá. De csak a biciklisek érezhetik át az ajándék lelki mélységét.

 

 

 

Uraknak pedig tusfürdő, csak bringásoknak !

 

 

 

Összegezve, ha van biciklis ismerősünk, akkor bátran támaszkodjunk erre a szenvedélyére, mikor ajándék ötletet keresünk. A biciklis ajándékok tárháza végtelen, az egyszerű fényvisszaverő karikától, amivel a nadrágot szoríthatja a bokájához, biztonsági okokból, folytatva a klasszikus biciklis bögrén át, egészen praktikus biciklis felszerelésig.

 

A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves ajándékot bicikliseknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá