Ajándék főnöknek

Ajándék főnöknek

Írta: feba 2019. August 27. 0 Hozzászólás

A főnöknek ajándékot választani elég Mátyás királyos történet. ajándékot választani kell, de ne legyen se túl olcsó, se túl drága. Ne legyen túl személyes, de teljesen személytelen se lehet. Lehet vicces, de nem lehet túl tréfás. Lehet hízelgő, de nem lehet nyalizó.

Szóval, az egyik legnehezebb dolog a főnöknek ajándékot választani. Kis túlzással, a munkahelyi légkör, az elfoglalt helyzetünk is múlhat rajta. Aggodalomra semmi ok, adunk néhány ötletet kapaszkodónak.

 

Ajándék főnöknek karácsonyra

 

A korábbi írásunkban kiveséztük, hogy kollégáknak hogyan érdemes ajándékot választani. A karácsonyi ajándékozás egyik komoly kapaszkodója, ha tematikus „hagyományokat” vezetünk be.

Például egyik évben mindenki bögrét kap, és a például a kávézás/teázás témája köré válogatunk ajándékokat. Ha kollégáink kizárólag férfiak, akkor szóba jöhet a sportkon át, a horgászásig bármi.

Fontos, hogy a főnök pontosan ugyanolyan témában kapjon ajándékot, mint a többiek. Ha mindenki tréfás logikai játékot kapott, akkor a főnök is azt kapjon. Lehet neki komolyabbat, elegánsabbat venni, de csak egy kicsit.

Ez alól csak az jelenti a kivételt, ha a főnöknek van valami nagyon komoly hobbija, amiről szívesen beszél a munkahelyen is, és ilyenkor ötletként lehet felhasználni.

 

Ajándék főnöknek születésnapra

 

Az alkohol egy kellemesen semleges, ám elfogadott ajándék a feljebbvalók felé. természetesen nem lehet mindig egy pezsgővel vagy borral „letudni” az ajándékozást.

A munkahely profiljától függően, fel lehet használni a cég termékeit. Vagy lehet például a bor/pezsgő címkéjén hírül adni a céges sikereket, évfordulókat, eredményeket, esetleg újságban megjelent fotóval feldobni az ünneplést.

Készíteni lehet a főnöknek névjegyet, amin egy céges siker, vagy a főnök neve egy szellemes titulussal szerepel. Ehhez remekül passzol egy gravírozott, névre szóló toll.

 

Ajándék főnöknek – vicces ajándékok

 

A vicces ajándékokkal kicsit óvatosan kell bánni, ha főnökről, főnökökről van szó. Ha a munkahelyen jó a légkör, a főnöknek van humora, és a kollégák is gyakran kapnak vicces ajándékot, akkor szabad a pálya.

A legnépszerűbben a vicces tusfürdők, nyakkendők, hűtőmágnesek és tollak, a vicces sörös korsók és páklinkás poharak pedig örökzöld pasis ajándékok. Női főnök esetén pedig a legjobb főnök feliratú ajándékok pedig azon túl, hogy viccesek, egész biztosan örömet szereznek.

 

Összegezve

A feljebbvalókkal való „bánásmód” hagyománya ázsiából ered, ahol a tisztelet, az ajándékozás, a vacsorameghívások, közös italozások a kapcsolatépítés és a munkahelyi csapatszellem megalapozását jelentik.

Nem összetévesztendő a nyálas felfelé törekvéssel. Ezért a főnöknek szánt ajándék kiválasztása komolyabb műveletet igényel.

 

A webáruházban találsz minden alkalomra megfelelő ajándékot főnöknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá