Ajándék a legjobb Apáknak

Ajándék a legjobb Apáknak

Írta: feba 2019. June 1. 0 Hozzászólás

Egy társadalom fejlettségét is jelzi, hogy mennyire képes megbecsülni a legfontosabb szereplőit az utódnevelésnek. Az édesanyák szerepe egy ideje már ünneplés tárgya, és végre az apukák is megkapták a napot, ami róluk szól.

Az apaságot ünnepeljük, mely éppoly fontos, mint az anyaság. És Apa éppúgy megérdemli a megható vagy éppen vicces ajándékait ezen a jeles napon. Nézzük, mivel tudnánk meglepni őt.

 

Ajándék Apának - Megható ajándék

 

Bár az első apák napi ünnepség 1910ben volt, kevésbe terjedt el, mint az anyák napja. Ám, amióta végre nemzetközi ünneppé vált, az apukák duplán örülnek a kapott ajándékoknak, főleg, ha azok személyre szabottan nekik szólnak.

Mint például a Legjobb apa feliratú toll.

 

 

 

A toll örökzöld ajándékötlet, mert egyrészt fogyóeszköz. Másrészt ez egy igazi „alkalomra” feliratozott toll, apák napjára készült ajándék, amit büszkén használhat az üzletfelei és a barátai előtt. Népszerű ajándék ötlet, ami garantáltan örömet szerez.

Vagy a fényképes, feliratos kulcstartó. Manapság már egyre több kulcstartóra van szükségünk, gondoljunk csak az otthonra, autóra, irodára, postaláda és öltöző kulcsokra. A feliratos ajándéknál pedig csak a fényképes ajándék a jobb.

 

 

Ajándék Apának - Praktikus és tuti ajándék

 

Van egy olyan ajándékötlet, ami mindig beválik. Egyrészt mert épp annyira praktikus és fogyóeszköz, mint a toll, másrészt, mert a minden napjaink fontos része.

Ez az ajándék ötlet pedig a feliratos vagy fényképes bögre. Mindig beválik. Apa magával viszi a munkahelyére, és egyrészt feldobja a napját, ha ránéz, másrészt aki csak látja, tisztában lesz vele, hogy imádja a családját.

Az apák napjával kapcsolatban sok hasznos és érdekes írást olvashatsz az apaknapja.info blog oldalon.

 

 

Ajándék Apának – a hétköznapokra

 

Ha Apa nem szereti a nagy felhajtást, akkor olyan tárgyakat válassz, amiket amúgy is megvenne.

Telefon kiegészítő. Ezzel nem lőhetsz mellé. Csak pontosan tudnod kell, hogy milyen típusú telefonja van, és bármilyen kiegészítőt vehetsz mellé. Fülhallgató, töltő, tok. Ezt is felturbózhatod kicsit, ma már lehet olyan telefontokot kapni, amire családi fényképet nyomtatnak rá.

Ha pedig kicsit vicces ajándékot szeretnél, akkor a feliratos kötényt vagy a tusfürdőt válaszd, ezek garantáltan mosolyt csalnak az arcára, ahányszor csak ránéz.

 

Összegezve, az apákat éppúgy megilleti az ünnepnap, mint az anyákat. Megilleti az elismerés, és az ajándékozás is. Ám a férfiember akkor is férfi marad, ha apa lesz, tehát érdemes olyan használati tárgyakat ajándékozni neki, amiből már van neki, csak nem ilyen menő!

 

A webáruházban találsz jobb és még annál is jobb apák napi ajándékokat, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá