Ajándék legjobb barátnak

Ajándék legjobb barátnak

Írta: feba 2019. July 12. 0 Hozzászólás

A legjobb barát nagy ajándéka az életnek, ezért minden alkalommal odafigyeléssel válasszunk ajándékot neki, vagy, ha nagyon szerencsések vagyunk, nekik.

Azt hinnénk a legjobb barát kategória a középiskolával együtt elmaradt az életünkben, de ez nem így van. Talán nem kerül kimondásra, de a szívünkben ott van a tudás, hogy a legjobb barát megérdemli, hogy hozzá méltó ajándékot válasszunk neki.

Persze, mivel fiúkról van szó, érzelgős ajándékról szó sem lehet. De akkor mit válasszunk…

Segítünk !

 

Ajándék legjobb barátnak - praktikus

 

Mivel a legjobb barátunk fiú, illetve férfi, először koncentráljunk a praktikus, de nem érzelgős ajándékötletekre. A telefon tartozékok mindig bejönnek, kicsit felspécizve, például telefontok a kedvencével, vagy egy baráti eseményen készült vállalható fotóval.

Ha tudod, hogy hetente töri össze a bögréit, vagy hagyja el a kulcstartóit, tollait, akkor könnyű dolgod pótolhatod feliratos bögrékkel, és humoros kulcstartókkal. Vigyázat! Amíg a legjobb barátnődnek adhatsz olyan bögrét, amin te vagy az örök barátom felirat van, addig a fiúbarátnak ne adj ilyet. Legyen inkább állatos bögre helyette, rendben?

Ha nincs hobbija, és nem hagyja szanaszét a háztartásának dolgait, akkor térjünk rá a következő típusú ajándékra.

 

Ajándék legjobb barátnak - hagyományos

 

A hagyományos ajándékok közé tartozik minden, amiben alkohol van, vagy hozzájárul az finom nedű fogyasztásához. Ha a legjobb barátod nem absztinens, akkor maradhatsz a klasszikus ajándékoknál, mint amilyen a vicces korsó.

 

 

Vagy, ha nagyobb társaság részei vagytok, és gyakran buliztok együtt, akkor jó ötlet az ivós társasjáték, ami több féle formában is van, nem csak szülinapos, de maradj talpon, sőt, focimeccses is van! Ezen kívül, ha a barátnőjével/feleségével is jóban vagy, akkor választhatsz neki privátabb szórakozáshoz ivós játékot.

 

 

Összegzés

A legjobb barát az, akire számíthatsz, aki meghallgat, aki kinevet, támogat, aki érted megy, aki számít rád. Kevés ilyen barátság éri meg a felnőtt kort, de ha igen, érdemessé válik arra, hogy komolyan átgondolt ajándékot válassz neki. Mivel fiúkról van szó, nyugodtan válogass az ajándékötletek örök gyerekeknek című írásunkból is. Amikor fiú barátnak keresel ajándékot, tarts szem előtt két dolgot, egy, nyilvánosan nem érzelegnek, tehát vagány vagy humoros ajándék a nyerő. Kettő, legyél jóban a párjával is, különben az ajándék a szemétben végzi.

 

A webáruházban találsz praktikus és hagyományos ajándékot legjobb barátnak és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá