Ajándék nagypapának

Ajándék nagypapának

Írta: feba 2019. September 17. 0 Hozzászólás

Mit adjunk ajándékba nagypapának? Régebben azt mondtuk, hogy a nagypapák azért vannak, hogy jól elkényeztessék az unokákat. Aztán a világ kicsit felgyorsult, és a nagypapa segítségére már szükség nagy lett.

 

Ugyanakkor a nagypapának már meg van mindene, amit szeretne, mit válasszunk neki ajándékba, hogy kifejezhessük vele, milyen nagyra értékeljük a segítségét és támogatását?

 

A válasz egyszerű, adjunk neki szuper – nagypapás ajándékokat. Hogy mi ezek? Megmutatom.

 

Ajándék nagypapának – Szuper vagy Papa!

 

Ahogy az apukáknak ritkán mondjuk, úgy a nagypapák is ritkán hallják, hogy milyen jó fejek. Pedig gyakran a papa tanítja meg az igazi horgászatra az unokákat. Sőt, gyakran dobozból autótépíteni is a papával lehet. És ami igazán ritka, a papa még tudja, hogyan kell mesét olvasni!

Szóval a Papa ritka kicsn, meg kel becsülni. És nem elég, ha magunkban motyogjuk, hogy köszi papa.

Adjunk neki olyan ajándékot, amire rá van írva, és Ő minden nap láthatja!

 

Például adjunk egy papa-bögrét. Vagy legjobb nagypapa tollat, a keresztrejtvényhez mindig jól jön.

De ami leginkább szem előtt van, és közben még hasznos ajándék is, az a díszpárna.

 

 

Ajándék nagypapának – Egészségedre Papa!

 

A vicces ajándékok között sok olyat találunk, ami egyszerű háztartási eszköz, ugyanakkor a felirata vagány ajándékká teszi. Ilyenek a vicces poharak és korsók.

Nevezhetjük kicsit vicces ajándéknak is, de a pálinkás és sörös poharak minden háztartásban jól jönnek. A Papák még tudták, hogy mi a legjobb torokfertőtlenítő.

 

 

 

 

Összegezve

Ne szégyelljük azt mondani, hogy köszönöm. Persze, férfiak esetében, inkább mondjuk azt, te vagy a legjobb! Sőt, az a legjobb, ha az ajándékok mondják el helyettünk, szó szerint. Válasszunk praktikus ajándéktárgyat, bögrét vagy tollat, törölközőt és tusfürdőt. A nappaliba díszpárnát, vagy a konyhába poharakat. A fő, hogy rajtuk legyen a lényeg: Te vagy a legjobb nagypapa!

 

A webáruházban találsz szuper és még szuperebb ajándékot nagypapának, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá