Ajándék ötletek gyereknapra

Ajándék ötletek gyereknapra

Írta: feba 2019. May 22. 0 Hozzászólás

A gyereknap a gyermekeké, és ki kell élveznünk, mert nagyon hamar felnőnek.

A gyereknap kicsit olyanná vált, mint a karácsony. Ma már nem az a gyereknap, hogy elmegyünk együtt szórakozni. Hanem az a gyereknap, hogy reggel, ébredéskor ajándékot kap a gyermek, majd a kedvencét reggelire, és utána megyünk el együtt szórakozni.

Mit adjunk ajándékba, hogy ne érje csalódás a gyermeket?

Adunk ötleteket.

 

Állatos ajándék gyereknapra

Minden gyermek szereti az állatokat. Valamelyiket. Lehet, hogy nem a cicákat, kutyákat, de a lovakat, dínókat vagy a zsiráfokat egészen biztos.

Ezért egy állatos ajándék mindig nyerő ötlet. Egy cicás póló vagy bögre, esetleg párna (kislányoknak).

Vagy egy kutyás toll (kisiskolás fiúknak).

 

A legnépszerűbb ajándék gyereknapra

 

Az állatos párnák a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak, mert amellett, hogy színesek, állatos és puhák, a párna egy olyan tárgy, amit ölelgetni lehet, és aludni vele. Ezt nagyon szokták szeretni a gyerekek.

 

Bögre gyereknapra

Ahogy az anyukák és az apukák is szeretnek hízelgő ajándékot kapni, úgy a gyermekek sincsenek ezzel másképp. Egy bögre, amiből minden nap ihatja a reggelijéhez a tejet vagy teát, és az van ráírva, hogy Ő a legszebb, legjobb a világon, ennél jobb ajándék ötlet nem is kell.

 

                         

 

A legdivatosabb ajándékötlet gyereknapra

Ahogy már írtuk, az állatos ajándékok mindig örömet szereznek, ezt csak a mesebeli állatok tudják felülmúlni. Az elmúlt hónapok legnagyobb slágere az unikornisos ajándéktárgyak.

Unikornis minden mennyiségben. Nagyon szeretik a kicsik az unikornisos párnát, és a képkeretet, amire még saját kis matricákat is tudnak ragasztani, illetve, akár rajzolhatnak is rá.

Szóval, ha már van unikornisos párnája, akkor jöhet a bögre, vagy a póló.

ÉS az unikornisok között is van olyan, ami a rajzfilmből van és szivárványt pukizik, vagy a szájából dől a szivárvány. Ha van gyereked, tudod, hogy ezt imádják.

És akkor a csúcs unikornisos ajándék ötlet gyereknapra, a pukigátló tusfürdő. Amit, ha használsz, csillámport fogsz pukizni, mint az unikornis. Ezzel tuti bevágódsz, és nagyon jól fog kezdődni a gyereknap.

 

 

 

 

A webáruházban találsz jobb és még annál is jobb gyereknapi ajándékokat, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá