Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra

Írta: feba 2019. July 3. 0 Hozzászólás

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra

 

Az 50. szülinapra érdemes nagy bulit csapni. Lehetőleg meglepetés bulit, te is örülnél egy ilyen meglepetésnek, igaz?

Az ajándékok pedig legyen kétfélék, az egyik a bulira, a másik pedig, amit eltehet emlékbe.

Lehet, hogy ez még kevés az ihlethez? Adunk részletesebb ötleteket is!

 

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra – Bulis – humoros ajándékok

 

A hölgyek 50. születésnapja legyen ez nagy buli. Az ajándékok egy része legyen bulisan bolond. Mint a buli-korona, és buli-csákó.

Lehet bulisan emlegetni az elmúlt 50 évet, például 50es díjszalaggal, és 50 es pólóval. A lényeg, hogy ne csak az ünnepelt kapjon ilyen bulis díszeket, hanem mindenki más is. Így a rettegett ötödik x nem egyedül találja az ünnepleltet.

 

Az ajándékok egy része is legyen bulis-bolondos. Ha a társaság hajlamos az alkoholos jókedvre, akkor hajrá!

 

 

A jókedv töretlen, ha a a jó kis ajándékok folyton szem előtt vannak. Mint például az 50es nyakkendő. Ne tévesszen meg a neve, ezt a nyakkendőt hölgyek is viselhetik.

 

 

 

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra – Emlékek őre

 

Az ajándékok másik fajtája pedig olyan legyen, ami emlékeket idéz, őriz vagy teremt. Például, remek ötlet boros – pezsgős üvegre egyedi fényképes, évszámos címkét csináltatni. Vagy pohárra gravírozni nevet és évszámot.

 

Divatos ajándékötletnek számít a szülinapi újság készítése. Ami kétféle lehet, vagy antikolt újságot készítenek, a születésnapos születési idejéből és az Ő születése is hírré válik. Vagy a másik, amikor a szülinapos jelenéből, közelmúltjából alkotunk „híreket”, teszünk bele fotókat. Ennek különösen szép példája, a közös tevékenységekről készült képek, történetek. Az ilyen ajándék azt emeli ki, hogy nem számítanak az évek, a barátok és a kalandok számítanak. Ezért ezek az ajándékok a leginkább szívhez szólóbbak.

 

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra – Tréfás ajándékcsomag

 

Azok az ajándéktárgyak, amik igazából használati tárgyak, kicsit felturbózva, azokat nevezzük tréfás ajándéknak. Hasznos is, meg humoros is… örökzöld ajándékötletek.

A humoros feliratú bögrék, és a vicces feliratú tusfürdők minden születésnapon remek ajándéknak számítanak, mert egyedileg testreszabható, mindig más a felirat.

 

 

 

Összegezve

Az 50. születésnapi ajándék hölgyeknek ott kezdődik, hogy összeszervezzük a barátokat és a rokonokat. A nagy zajban elmosódnak az évszámok. Az ajándékozás törvénye szerint, az ötvenedik szülinapon minimum kétféle ajándékot kell adni, az egyik legyen bolondosan humoros, a másik pedig ötletesen megható és emlékezetes.

 

A webáruházban találsz bulisan humoros és megható 50. születésnapra ajándékot hölgyeknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá