Ajándék ötletek „örök gyerekeknek”

Ajándék ötletek „örök gyerekeknek”

Írta: feba 2019. July 2. 0 Hozzászólás

Ajándék ötletek „örök gyerekeknek”

A jól megválasztott játéknak mindenki örül.

Azt mondjuk a férfiakra, hogy sosem nőnek fel, csak a játékaik lesznek egyre drágábbak. Nos, valószínűleg ez a hölgyekre is igaz, hiszen, ha megnézzük a játékkínálatot, akkor találunk olyat, ami a férfiak és olyat is ami a hölgyek szívét dobogtatja meg.

Ez pedig rengeteg remek ajándékötletet kínál a számunkra, legyen szó családtagokról vagy barátokról. Csak ügyesen kell kiválasztani, ehhez adunk most ötleteket. Tehát játékra fel!

 

Ajándék ötletek „örök gyerekeknek” – Baráti összejövetelekre

 

Ha az ember szerencsés, akkor a barátai is szeretnek játszani, akár kártya, akár társasjátékokat. Még divat a monopoly és az aktivity is.

Ha a társaság szereti a gyümölcsökből készült alkoholos italokat, akkor indulhatnak az ivós társasjátékok, melyek már táblás játékok és a végtelen humor ötvözetéből készültek, csak felnőtt örök gyerekek részére.

 

 

Az ivós társasjáték több féle formában is van, nem csak maradj talpon, de szülinapos és lány+legénybúcsús játék is van belőle.

 

Ajándék ötletek „örök gyerekeknek – Hölgyeknek

 

Ritkán mondhatjuk a nőkre, hogy örök gyerekek, helyette ők az összeszedett felnőttek, igaz? Ez csak a látszat, játszani mindenki szeret! Nézzük az első, örökzöld ajándékötletet hölgyeknek.

Ha megkérdeznénk néhány barátnőt, hogy örülne-e ha játékot kapna ajándékba, biztosan rávágná, hogy kösz nem, inkább ékszert szeretnék. De amikor odaállsz elé egy pihe-puha, gülüszemű édes plüssállattal, akkor örömmel fogja tapogatni, simogatni, magához ölelni, és lehet, hogy vele is fog aludni. A plüssjátékokat tényleg mindenkit szereti, mert cukik, puhák és ölelgetni valók.

Ha tényleg játékot szeretnél gyereknek vagy felnőttnek vásárolni, akkor ajánljuk a Játékváros játék webshopot!

 

Ajándék ötletek „örök gyerekeknek – Zsákbamacska játékok

 

A zsákbamacska lényege, hogy egy zsákocskába benyúlsz, és… nem, nem cicát húzol ki belőle, hanem egy feladatot tartalmazó korongot, vagy papírdarabot.

Ez a játék abszolút testreszabható, játszható sima hétvégéken a kikapcsolódás kedvéért, de feldobja a hangulatot csapatépítő tréningen, 98. születésnapon, vagy éppen lánybúcsún is.

 

 

Összegzés

A játék kikapcsol, jó kedvet teremt, összehoz a többiekkel és kedves emlékekkel lát el. A játék igazán kortalan dolog, örülhet az ember, ha a barátai is örök gyerekek, akikkel rendszeresen összeülhet játszani. Lehet szó a klasszikusokról, mint a kártyás vagy táblás játékok, de ha szintet szeretnétek lépni, akkor jöhetnek az ivós és zsákbamacskás játékok.

A webáruházban találsz provokatív és humoros ajándékokat örök gyerekeknek, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá