Ajándék nagymamáknak

Ajándék nagymamáknak

Írta: feba 2019. September 19. 0 Hozzászólás

Mit adjunk ajándékba nagymamáknak? Ha a nagyira gondolunk mi az első, ami eszünkbe jut?  A konyhája hangulata? A főzjte? Vagy a kertje, ahonnan a minden földi jó származott?

 

A nagymamának nehéz ajándékot választani, mert meg van mindene, és a nagyik úgy vannak vele, hogy inkább adni szeretnek, ezért nehéz kihúzni belőlük, milyen ajándéknak örülnének.

 

De mi tudjuk. Nézzük, mit válasszunk ajándékba a nagymamáknak.

 

 

Ajándék nagymamáknak  – konyhai szupernagyi ajándékok

 

Valahogy elfelejtettünk őszintén dícsérni. Hamarabb nyomunk egy like-ot, minthogy azt mondjuk, nagyi, ez a süti fanatasztikusan finom volt. Ezért készítettünk oylan ajándékokat, amire rá van írva, hogy a nagyi jól főz, hogy a nagyi szive mindig ad, hogy a nagyit szeretjük.

 

Bármilyen alkalomra remek választás egy ilyen ajándék, mert nem drága, a nagyi sem fog kiakadni, hogy sokat költöttünk, viszont meg fog hatódni tőle. Ezért adjunk neki ilyen ajándákokat, amikor csak alkalom adódik rá.

 

 

Ajándék nagymamáknak – Egészségedre Nagyi!

 

A legjobb ajándélkok azok, amiket megosztunk az ünnepelttel, amitől jobban érzi magát hetekig, erősödik az egészsége is. Ha a nagyi szereti a színházat, vigyük el oda, és a jegyek mellé adjunk neki ajándékba egy szupernagyis bögrét.

 

Ha szeret fürdőbe járni, kísérjük el, és a belépők mellé adjunk nagymamás vicces tusfürdőt és törölközőt.

 

Ha szeret olvasni, vegyünk neki ajándékutalványt, és a borítékba tegyünk egy szuper-nagyis díjszalagot is. Ezek apró, ám beszédes, éppen ezért megható ajándékok. Ragadjunk meg minden alkalmat, hogy elmondjuk neki, mennyire szeretjük.

 

 

 

 

Összegezve

Ragadjunk meg minden alkalmat, hogy azt mondjuk, hogy köszönöm nagyi, szeretlek, te vagy a legjobb nagymama a világon. Ha másképp nem megy, mondjuk el az ajándékokkal. Legyen ráírva a bögréjére, amiből a reggeli teáját issza. Legyen rajta a tusfürdőjén és a törölközőjén. Legyen a hűtőjén egy csomó szupernagyis hűtőmágnes. Töltsük fel a konyháját kicsit vicces, de inkább praktikus „nagyi jól főz” edényfogóval, és a köténnyel és főzőkesztyűvel. Imádni fogja.

 

A webáruházban találsz szuper és még szuperebb ajándékot nagymamáknak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá