Apának egyedi ajándék

Apának egyedi ajándék

Írta: feba 2019. June 3. 0 Hozzászólás

 

Közeleg az apák napja, és tudjuk, hogy a férfiaknak picit nehezebb ajándékot választani, mint a hölgyeknek, ezért lehetséges, hogy az apák napja kellően feladja neked a leckét. De pánikra semmi ok, hiszen egy nagy ölelésnek és néhány együtt töltött órának biztosan a Te apukád is örülni fog.

Ha pedig mégis valami konkrét ajándékkal lepnéd meg, gondolkozz egyedi, esetleg kézzel készített ajándékban, hiszen az ilyen meglepetésekkel bizonyítható a legjobban, hogy nem csak szeretjük őt, de figyelünk is rá.

 

Apák napjára – Adj egyedi ajándékot

 

Ha apa édesszájú, akkor készíts neki édességet, biztos tudod mi a kedvence. Ma már minden sarkon van egy-egy pár órás készítsünk édességet tanfolyam. Válaszd ki a neked megfelelőt, és ott biztosan kapsz segítséget a csodálatos ajándék elkészítésében.

Aztán, készíthetsz fotókönyvet, fotóalbumiot, vagy digitális albumot, esetleg power point bemutatóba is beteheted a képeket, megjegyzéseket és animációkat csatolva hozzájuk. Így az ajándékozás, vagyis a vetítés egyben egy klassz közös családi program is lesz.

A következő népszerű saját kezű ajándékötlet, a hűtőmágnes. Hűtőmágnes alapot, vagyis a műanyagot készen lehet venni, neked gyakorlatilag annyi dolgod lesz csupán, hogy kiválaszd a képet, megfelelő méretben kinyomtasd, és belehelyezd a mágneses műanyag tartóba, és voila. Garantált mosoly.

Ha nem tudod egyik ötletet sem megvalósítani, akkor sem kell kétségbe esni, van rá lehetőség, hogy egyéni bögrét készíttess, és még időben megérkezzen hozzád a küldemény.

 

 

 

Apák napjára ajándék – Kedvesség

 

Ahogy az anyák napja csúcspont is a személyes odafigyelés és kedvesség, úgy apa is örülni fog az ágyba vitt reggelinek, vagy a helyette levitt szemétnek.

Ha többen vagytok testvérek, és te már nem tudsz ilyesmivel kedveskedni, akkor ideje elővenni a nehézfegyverzetet. Állj elé, és tedd a kezébe ezt a tusfürdőt, mikor zuhanyozni indul. Elhiheted, ez lesz a legemlékezetesebb perce az apák napjának.

 

 

 

Ha nem szeretnél ajándékkészítéssel bajlódni, a webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves ajándékokat apák napjára, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá