Apák napján hétköznapi ajándék

Apák napján hétköznapi ajándék

Írta: feba 2019. June 4. 0 Hozzászólás

Büszke vagy apukádra, és szeretnél neki ajándékokat adni, nagy felhajtást csapni, hiszen évente egyszer van ilyen… de Ő nem szereti a nagy felhajtást. Ha megkérdezed, milyen ajándéknak örülne, csak a vállát vonogatja, és azt motyogja, felejtsük el. Mit tehetsz ilyenkor?

Így valóban kicsit nehezebb dolgod van. Mert ilyen esetben nem fog beválni sem a megható, sem az egyedi ajándékok, csak morogni fog, hogy, megmondta, hogy minek újabb porfogó. Ismerős?

Semmi pánik, még így is vannak ötleteink, hogyan ajándékozhatod meg a morgós medvét úgy, hogy jól sikerüljön az apák apja.

 

Apák napjára – Teremts hagyományt

 

Valószínűleg nagyon gyakran előfordul, hogy sem az apukák, sem az anyukák nem akarnak nagy feneket keríteni holmi nemzetközi ünnepnapnak, ami róluk szólna. Mert ahhoz szoktak, hogy a gyerekek az elsők, és az igazán szép pillanatok amúgy sem a naptárhoz köthetőek. És ebben igazuk is van. Ám a rohanó hétköznapok között, amikor egyik év csak úgy tapossa a következő sarkát, igenis kellenek percek, amikor ha nem is aranyozott szobrocskával, de megemlékezünk ezeknek a rohanó napoknak a kézbentartóiról, a család alapjáról.

Ha apukád nem szereti a felhajtást, akkor óvatosan kell hozzálátni. A legjobb az, ha kitalálsz valami egyszerű dolgot, ami utána ismétlődhet minden évben. Így gondolkodni se kell majd, és lassan megszokja, morogni se fog már. Például, ha szeret fagyizni, akkor hívd meg egy jó fagyizóba ezen a napon. Ha horgászni szeret, menjetek el horgászni, és mindig vegyél valami ehhez kapcsolódó apróságot. Ha kirándulni szeret, előre tervezzétek meg, hogy ezen a napon hová mentek együtt. Ha a színház a kedvenc, akkor… Érted, ugye? Legyél következetes, a harmadik évben már várni fogja a „szokásost”.

 

Apák napjára – Adj hétköznapit ajándékba

Ha nekem nem kell semmilyen ajándék apud van, és nincs lehetőséged a hagyományteremtésre, akkor már csak egy út van nyitva előtted. Adj neki valami teljesen hétköznapit. Amit kb amúgy is megvenne, tehát nem moroghat.

Ez lehet pohárkészlet, vagy akár evőeszköz is. Ezek fogyóeszközök, és a variációk száma végtelen. Csak figyelned kell, hogy olyasmit vegyél ajándékba, amire tényleg szüksége van, ne egy újabb porfogót. Például a törölköző is olyasmi, amire mindig szükség van.

 

 

 

A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves ajándékokat apák napjára, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá