Apák napja van ma

Apák napja van ma

Írta: feba 2019. June 2. 0 Hozzászólás

 

Hamarosan az apák napját ünnepeljük. Bár az első apák napi ünnepség 1910ben volt, mégis, mostanában kezdjük igazán megünnepelni az apákat, rendesen ajándékkal.

Gondoltál már arra, hogy milyen ajándéknak örülne az apukád? Mi átgondoltuk, és néhány ötletet adunk ahhoz, hogy ki tud fejezni az ajándékokkal a megbecsülést, ami apukádnak kijár.

 

Apák napjára ajándék

Nagyon - nagyon régen, a szigorú apukák világát éltük, amikor senkinek sem jutott volna eszébe ajándékot venni vagy készíteni azért, hogy a szeretetét, megbecsülését kifejezze.

De ma már ugyanolyan hálásak lehetünk az apáknak, mint az anyukáknak. És ahogy az anyukák, úgy az apukák sem kapnak elegendő megbecsülést. Mert az apák mindig ott vannak, ez így normális, nem kell ennek nagy feneket keríteni, nemigaz?

Így van, az apukák is ott vannak a minden napokban, mellettünk. Épp ezért örömteli, hogy végre nemzetközi ünnepé vált a nap, amikor megköszönjük az apáknak is mindazt, amit a családért tesznek.

 

Apák napjára ajándék - Tárgyak

 

Apák napjára érdemes készülni valami tárgyi ajándékkal. Ezt lehet egy kedves vagy megható idézetű bögre, vagy törölköző.

De lehet akár egy fali dísz, amit aztán kiteszünk a falra, és ott lesz egész évben, hogy ne felejtsük el néha azt mondani apának, hogy te vagy a legjobb.

 

 

Apák napjára ajándék – Együtt töltött idő

 

Apák napján is az a legfontosabb, hogy együtt legyen a család. Ezért ajándékba érdemes közös időt adni. Menjetek el egy piknikre, vagy kirándulni. Vagy csak sétálni kicsit a napsütésben.

Vagy menjetek el apával horgászni, ha ez az ő nagy kedvence. Annál nagyobb ajándékot nem adhattok egymásnak, mint, hogy elfogadva egymást, együtt töltitek a drága időt.

 

Aztán a közös programon készült fényképekből készülhet akár fotós póló, vagy hűtő mágnes is.

 

Apák napjára ajándék – Humor

 

Ha nincs lehetőség arra, hogy elmenjetek apával egy közös programra, akkor gondolj ki egy ütős idézetet, valami humoros vagy bölcs gondolatot a kedvenc filmjéből, és nyomtasd rá a leghétköznapibb tárgyra. Lehet ez a cigarettás doboza, a tusfürdője, a telefontokja, vagy készíthetsz belőle egyedi hűtő mágnest.

 

A lényeg, hogy valamit adj neki ezen a napon, ne feledkezz meg róla, mert a kemény apáknak is kellett (volna) az elismerés, de még a mai napig is kevés szóban vagy ajándékban kifejezett megbecsülést kapnak az apukák. Legyen ez a nap az a nap, amikor nem ciki kimondani, apa, te vagy a legjobb.

 

Ha nem szeretnél ajándékkészítéssel bajlódni, a webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves ajándékokat apák napjára, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá