Apás ajándékok

Apás ajándékok

Írta: feba 2019. September 13. 0 Hozzászólás

Az apás ajándékok egy külön világot képeznek az ajándéktárgyak között. Apának lenni szép és esetenként nehéz dolog. És lehet, hogy az a legnehezebb, hogy kevés érzelmi támogatást kap, a régi világból itt maradt „apa kemény” kép miatt.

Ezért az ajándékötleteket úgy válogattuk össze, hogy Apa is megkaphassa a szeretet látható jeleit, azokat a kedves vallomásokat, melyekre nap, mint szükség van.

Ezen felül, az ajándékok természetesen praktikusak és viccesek, és … apásak.

 

Apás ajándékok - Megható ajándék

Apának is hallania, látnia kell, hogy szereti őt a család. Nem lehet rálegyinteni, hogy „úgy is tudja”. Persze, tudja, ahogy anya is tudja, hogy szeretik őt, mégis milyen jólesik egy bögre azzal a felirattal, hogy „szeretlek” és te vagy a legjobb anyuka”. Most tehát apa is kap ilyen bögrét, és amikor a reggeli kávét issza ebből a bögréből, biztosan jobb kedvre derül, és a kávé is finomabb lesz.

 

 

 

Apának lenni komoly büszkeség tárgya, ezért egy klassz, apás kulcstartó örökzöld ajándékötlet, mert egyrészt fogyóeszköz, másrészt villoghat vele a munkatársak, haverok előtt. A kemény „pasis poénok” ne tévesszenek meg. Apának lenni ma is, ahogy több ezer éve is, a törzs fennmaradását, a következő generáció nevelését, komoly presztízst jelentett és jelent ma is.

Egy egyedi, apa nevére szóló kulcstartó pedig olyan ajándék, amit büszkén használhat az üzletfelei és a barátai előtt. Népszerű ajándék ötlet, ami garantáltan örömet szerez.

 

 

 

 

Apás ajándékok – Vicces ajándék

Lehet apa szuperhős, de akkor sem fogja érteni, mint mond a baba, ezért érdemes vicces ajándékkal „szinkronizálni” apa szeme fényét.

 

 

És végül, a haveros-estékre is adhatunk egy vicces, de amúgy komoly büszkeség-háttérrel rendelkező ajándékot. Ami lehet humoros poénok forrása, de legbelül minden pasi tudja, hogy ahhoz, hogy férfivé váljon valaki, komoly lépés, ha apa lesz belőle.

 

Adjunk tehát vicces feliratú pálinkás poharakat ajándékba, esetleg egy ivós társasjátékkal karöltve, hogy legyen hol kiengedni a feszültséget, és a pasi-humort.

 

Összegezve

Apának is szüksége van rá, hogy hallja, lássa, becsülök őt, támogatják őt a családban. Apa is szereti hallani, hogy ügyes, okos, szeretni való. Adjunk neki olyan ajándékokat, melyekből érezheti, láthatja ezt. Így apának jó kedve lesz a reggeli kávétól kezdve, nekünk pedig örökzöld ajándékötletek lesznek a tarsolyunkban.

A webáruházban találsz megható és vicces apás ajándékokat, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá