Évfordulós ajándék ötletek férfiaknak

Évfordulós ajándék ötletek férfiaknak

Írta: feba 2020. February 25. 0 Hozzászólás

Van egy nap az évben, ami csak rólad szól és a kedvesedről, párodról, életed társáról. Ez az a nap, amire minden évben nagyon készülsz. Az évfordulótok napja.

 

Ilyenkor ünneplitek, hogy egymásra találtatok, egymásba szerettetek és együtt léptetek a jövő útjára. Az évforduló ünneplése annak, hogy az elmúlt évben is fogtátok egymás kezét, és öleltétek egymás szívét.

 

Az évforduló döntése annak, hogy a következő évben is együtt szeretnétek folytatni, mert együtt jobb, könnyebb, szívesebb.

Összeszedtünk egy helyre olyan évfordulós ajándék ötleteket, melyek emlékezetesek és örömteliek.

 

 

Évfordulós ajándék bögre férfiaknak

 

Már többször elmondtuk, hogy a bögre a leguniverzálisabb ajándék. Mert minden bögrén más az üzenet, a hangulat. és a bögre ott van velünk egész nap, kávé, tea, üdítő… ha évfordulós bögrét ajándékozol a párodnak, ő magával viszi dolgozni, mert ma már komoly büszkeségre ad okot, ha fenn tudjuk tartani a párkapcsolatainkat évfordulóról évfordulóra.

 

És a bögre jó emlékeztető, hogy ott legyél vele, a gondolataiban is. Mert szereted, és ő is szeret.

 

 

Évfordulós ajándék párna férfiaknak

 

Nehéz olyan férfias tárgyat találni, amin jól mutat az évfordulós vallomás. Ám a párna ilyen tárgy. Kényelmet ad, vidám és évfordulós hangulatot. A nappali vagy a hálószoba dísze lesz, és nem csupán dísz, hanem puha, gyűrhető szerelmi vallomás.

 

 

Évfordulós ajándék kulcstartó férfiaknak

 

A bögre mellett a kulcstartó még olyan univerzális ajándéktárgy, amire írhatunk kedves, sőt, akár csöpögősen érzelmes szöveget is. A kulcstartó elbírja a legszebb szavakat is.

És szintén, a kulcstartó ott lesz a pároddal, naponta el fogja olvasni az üzeneted. Ezért ez egy klassz ajándék ötlet évfordulóra!

 

 

Évfordulós ajándék tusfürdő férfiaknak

 

A vicces tusfürdők között minden alkalomra találhatsz ajándék ötletet, és ez alól az évforduló sem kivétel.

A tusfürdők népszerűsége szárnyal felfelé, mert annyira aranyos, hogy még a férfit is mosolyra készteti, az évfordulós érzelmes tusfürdő.

 

 

Évfordulós ajándék toll férfiaknak

Évfordulóra emlékezetes ajándékot érdemes választani, ami nem keverhető össze más alkalmakra adott ajándékkal. ezért az évfordulós toll, aminek a színe szenvedélyes piros, és a gravírozás rajta, hogy évfordulóra. ez igazán emlékezetessé teszi. Ugye?

 

 

Válassz az évfordulós ajándék ötletek közül férfiaknak ajándékot, és rendeld meg még időben!

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

Szólj hozzá