Évfordulós ajándék ötletek nőknek

Évfordulós ajándék ötletek nőknek

Írta: feba 2020. February 26. 0 Hozzászólás

Az évforduló egy olyan alkalom, amikor jelzed a Párodnak, hogy nem felejtetted el, emlékszel a megismerkedésetekre, és értékeled az azóta eltelt napokat, hónapokat, éveket. Az évforduló üzenete ennyi, összetartozunk.

 

Ezért is olyan fontos, hogy ne felejtsd el ezt a dátumot, és időben kezd el ajándék ötleteket gyűjteni. Nyilván, a hölgy kedvenc virága alap.

Aztán jöhetnek az ajándék ötletek, amik elmondják helyetted nap, mint nap, hogy szereted, hogy fontos neked.

 

Évfordulós ajándék álomzsák nőknek

 

Ha szeretnél egy dekoratív tárgyat, amin évfordulós, szerelmes üzenet van, akkor megtaláltad! Ráadásul az álomzsák segít elaludni, kellemes, levendula illatával.

Emlékezetes, évfordulós és hasznos ajándék egyszerre.

 

 

Évfordulós ajándék bögre nőknek

 

A hölgyek is szeretik a bögréket. A szerelmes üzenetű bögrék kimondottan jó ajándék ötletnek bizonyultak a múltban, és így marad ez a jövőre nézve is.

A bögrén minden nap többször is átfut a szemük és mosolyra fakadnak, mert ott lesz az üzeneted: szeretlek.

 

Az évfordulós, szerelmes bögre választék olyan széles, hogy biztosan találsz olyat, amilyet még eddig nem ajándékoztál. Az ördögös bögre például vagányan romantikus. Az állatos bögrék cukik, a szerelmes idézetes bögrék pedig időtállóak. Mint a kapcsolatotok.

 

 

Tudtad? Például a páros bögréknek nagy divatja van. Dél-Koreában például a kimondottan páros bögréket készítenek és árulnak. Náluk ez minden napos. Teremts te is hagyományt, legyenek a bögrék is párban!

 

Évfordulós ajándék párna nőknek

 

A puha párnánál csak egy jobb van, a cuki puha párna. ezért évfordulóra ajánlott egy szép, kedves üzenetű vagy figurás párnát is ajándékozni. A párna hasznos és hosszú életű ajándék.

A legjobb ajándék ötlet.

 

Évfordulós ajándék kulcstartó nőknek

 

Ha a kulcstartó szép, kedves vagy emlékezetes ajándék, akkor a hölgyek jobban figyelnek rá, és kevésbé hagyják el, tudtad ezt?

Érdemes tehát színes + üzenetes kulcstartót is választanod ajándékba az évfordulóra. Egyrészt önmagában is kedves ajándék, másrészt így biztos mindig meg fogja találni a kulcsait.

 

Válassz az évfordulós ajándék ötletek közül nőknek ajándékot, és rendeld meg még időben!

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

Szólj hozzá