Ki ne szeretne bögrét ajándékba?

Ki ne szeretne bögrét ajándékba?

Írta: feba 2019. October 7. 0 Hozzászólás

A bögre örökzöld ajándék ötlet. Örökzöld ajándékoknak nevezzük azokat, melyek mindig sikert aratnak. Alkalomtól, és gyakran korosztálytól függetlenül, örömet szereznek, újra és újra.

 

A bögre a leg-örökzöldebb ajándék. Egyedi, olykor névre szóló. Alkalmanként más-más mintával, köntösben jelenik meg. Praktikus ajándék, hasznos. Változatos, egyénre szabható, kedves és vicces, vagány vagy jópofa. A mindennapjaink része.

 

Bögre ajándékba születésnapra

 

A napunk egy bögrével, konkrétan egy bögre kávéval vagy teával kezdődik optimális esetben. Ha nem, akkor egy bögrés ajándék utat mutat ehhez a harmonikus napkezdéshez.

 

A születésnapi bögrék olyan széles választékkal rendelkeznek, hogy szó szerint minden születésnapra tudunk újat választani. Lehet évszámos, fiús vagy lányos hangulatú. Vannak állatos bögrék, kutyás, macskás, lovas, unikornisos. Vannak kedves, szívhez szóló idézeteket tartalmazó bögrék.

 

A bögre lehet pozitív üzenet, hogy a munkahelyen feldobja a napunkat, amikor ebéd után zuhanórepülésnek indul. Lehet fényképes bögre, amin a családunk van, és szép pillanatokat ad nekünk, ahányszor ránézünk.

A bögre szólhat az ünnepelt nevére. Lehet rajta a kedvenc színésze, filmje, könyvidézete is.

 

 

Környezetvédő bögre ajándékba

 

Napjaink egyik legnagyobb problémája, a rengeteg eldobható termék. és ebben vezető szerepet játszik a sok egyszer használatos kávé és üdítős pohár, amivel rohanunk a kávézó és a munkahelyünk között.

 

De nem kell így lennie. Ihatod a saját, igazi kávédat útközben, vagy a munkahelyeden úgy, hogy közben nem dobálsz szemetet mindenfelé. Ajándékozhatsz kényelmet a szeretteidnek.

 

A környezetbarát, környezet védő bögre hivatalos neve utazó bögre. Ez a bögre is porcelánból készült, nem haldokló fákból. A színei és mintái olyan változatosak, hogy egész biztosan találsz magadnak, és minden ismerősödnek kedvére valót.

 

A duplafalú utazóbögre a hideg és a meleg italokat is megfelelő hőmérsékleten tartja. A szilikon fedő pedig a biztonságról gondoskodik. Sőt, ha van rajta szilikon gyűrű, akkor anélkül tudod utaztatni, hogy aggódnod kelljen amiatt, hogy kicsúszik a kezedből és elejted.

 

Az utazó bögre vagány, és szuper-zöld ajándék karácsonyra is.

 

 

Vicces bögrék ajándék

 

A vicces bögrék külön kategóriát képeznek, és inkább vagányak, mint kedvesek. Az urak számára minden alkalomra találhatunk nevetést ösztönző bögrét. és alkalom nélkül is meglephetjük őket egy-egy vicces bögrével.

 

 

A webáruházban találsz bögrét ajándékba minden alkalomra, kedveset, vicceset, vagányat, minden korosztálynak, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá