Legjobb Valentin napi ajándékok nőknek

Legjobb Valentin napi ajándékok nőknek

Írta: feba 2020. January 28. 0 Hozzászólás

A Valentin nap a szerelmesek napja. lehet, hogy legszívesebben elbújnál előle, de nem szabad kihagyni. Csak rajtad múlik, hogy ne nyálas, hanem inkább kedves legyen ez a nap. Ilyenkor lehet és kell is romantikus és szivecskés ajándékokkal elárasztani a Kedvesed. Add a szíved ajándékba a szerelmednek!

 

Valentin napra adjunk ötletes, egyedi és szívhez szóló ajándékot. Ne aggódj, ha nem jut eszedbe semmi. Összeválogattuk neked a legjobb Valentin napi ajándékokat hölgyek számára.

 

Legjobb Valentin napi társasjáték nőknek

 

A legjobb és legnagyobb ajándékok mindig a minőségi együtt töltött idővel jönnek. Legyetek együtt, játszatok, közben nevessetek az emlékezetes perceken, órákon.

 

Ajándékot venni akárki tud. Te készíts Valentin napi társasjátékot. Ez lehet szívkereső, és akkor gyűjts össze legalább 10-15 szivecskét, plüssből, műanyagból, kristályokból és rejtsd el őket a lakásban. Hangulatos Valentin nap lesz, az biztos.

 

De azt is megteheted, hogy kinyomtatsz egy közös képeteket nagyobb méretben, és darabokra vágod, máris egy egyedi kirakót gyártottál. Ha a Kedvesnek sikerül adott idő alatt összeraknia, akkor kaphatja meg ajándék SZÍVeket.

 

Ha inkább hagyományosabb társasjátékra gondoltál, akkor válogass a zsákbamacskák közül, biztosan megtalálod azt, ami pont Valentin napos hangulatú.

 

 

Legjobb Valentin napi SZÍV ajándék

 

Valentin napon a szivecskék nem elkerülhetőek. Te teremts velük hagyományt.

 

Ajándékozz akasztós SZÍVeket. Kedves idézetekkel, virággal, macival vagy éppen ördöggel mondd el, hogy mennyire szereted. És akaszd a SZÍVet az ágy fölé, bútorok fogantyújára, képszögre, visszapillantó tükörre, mindenhova.

 

Ezt összeolvaszthatod az előző, társasjátékos, szívkeresős ötlettel. Játsszatok keresd a SZÍVet játékot, és válogass hozzá mindenfajta akasztós SZÍVből. Örökzöld és végtelenül romantikus ötlet.

 

 

 

Legjobb Valentin napi SZÍVecskék

 

És ha már így belemelegedtünk a SZÍVek gyűjtésébe, akkor nézzünk be a Valentin nap ikonikus és legkedvesebb SZÍVébe, a piros, szivecskés, szerelmes üzenetű párnák világába.

 

A párnák választéka végtelen, biztosan találsz köztük nem csupán romantikusat, de vagányat, macisat, cicásat, ördögöset és versikéset is.

 

 

Összegezve

Szeretnél Valentin napra emlékezetes, romantikus vagy éppen inkább vagány ajándék ötletet Kedvesed számára? Összeszedtük a legjobbakat. Van köztük romantikus vagy inkább szenvedélyes társasjáték, szívkereső otthoni játék, és végül az elmaradhatatlanul ikonikus ajándék, a minden évben kötelező szivecske párna, egy kis csavarral.

 

Válogass a legjobb valentin napi ajándékok közül nöknek és rendeld meg még időben.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá