Macskás ajándék ötletek

Macskás ajándék ötletek

Írta: feba 2019. June 12. 0 Hozzászólás

Az emberiség egynegyede macskás. Vagyis szereti a macskákat, esetleg macskák várják otthon, mikor munka után hazaérkezik. Sőt, gyakran több macskás gazdiról beszélhetünk.

Szóval, minden negyedik ember szereti a cicákat, tehát a macskás ajándék ötlettel szinte biztosan nem nyúlhatsz mellé.

A cicák cukik, a macskák pedig rafináltak és viccesek. A macskás ajándékok is pont ilyenek, cukik és viccesek.

 

Praktikus és cuki macskás ajándék ötletek

 

Ha olyan ismerősödnek keresel ajándékot, akinek macskája van, akkor könnyű dolgod van. A macskák „édesszájúak”, vagyis bármit megesznek, ami nekik készült. Vegyél valami macskadesszertet, hozzá az ismerősödnek meg például egy macskás pólót és tuti, hogy örülni fognak neked.

 

 

Macskás ajándékötlet hölgyeknek

 

A cicákat kicsi és nagyobb hölgyek is egyaránt imádják. Ha nekik keresel ajándék ötletet, akkor jó helyen keresgélsz, amikor macska mintás párnákat nézegetsz, és közben plafonig érő macska-mászó-fát építesz a garázsban. A kettő együtt biztosan belopja magát a szívükbe. A macskáéba is.

 

 

 

Ki tudna ellen állni ennek a cuki apróságnak, nemigaz? A kislányok szeretnek a cicás párnával aludni, a nagylányok pedig szeretnek a cicás párna rejtekében telefonon chatelni. Dupla öröm.

 

Macskás ajándék ötlet – minden napi apróságaink

 

Ha szereted a macskákat, egészen biztos, hogy van cicás bögréd. Igaz? Ajándékba BÁRMIKOR adhatsz macskás bögrét. Tényleg, minden alkalommal örülni fog neki, akkor is, ha már van otthon ötven másik cicás bögre. A bögrék nem csak hasznosak, hanem szépek is. Szóval bögrét adni télen – nyáron lehet.

 

Macskabarát vagyok toll. A toll is fogyó eszköz, az alkalomra szóló, egyedi ajándék pedig fontos. A kettő, ha a két mondatot összevegyíted, azt kapod eredményül, hogy cicás tollat is bármilyen alkalomra adhatsz ajándékba. Egyrészt, mert kifogy, elveszik, másrészt, mert szép tollakból sosem elég. Tehát jöhet a toll, cicás bögrébe csomagolva.

 

Cicabarát kulcstartó. nem is kell ragozni. A kulcstartó ott van velünk, nap, mint nap. Szeretjük a cicás és cicabarát feliratú kulcstartót, szeretünk villogni vele, hiszen aki a cicákat szereti, rossz ember nem lehet, ugye?

 

Összegezve, a cicás ajándékkal az emberiség negyed részénél azonnal be tudsz vágódni. Ha kicsit is gyanús, hogy akinek ajándékot vennél, szereti a cicákat, akkor már könnyű dolgod van. Vagy a cicának vegyél valami ajándékot (kaja, kaja, kaja), hidd el a gazdi is szeretni fog. Vagy cicás ajándéktárgyat vegyél. Elsősorban olyan tárgyakat, amelyek fogyóeszköznek számítanak, így legközelebb is jó ötlet lesz.

 

A webáruházban találsz praktikus, humoros és kedves macskás ajándék ötletet, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

Szólj hozzá