5 Megható anyák napi ajándek

5 Megható anyák napi ajándek

Írta: feba 2019. April 27. 1 Hozzászólás

5 megható ajándék ötlet anyák napjára

Anyák napján az édesanyákat köszöntjük. Egy lehetetlen feladatra vállalkozunk évről évre, próbáljuk megtalálni azt az ajándékot, ami méltón kifejezi, mekkora ajándékot kaptunk az édesanyánktól, és mennyire hálásak vagyunk érte.

És bár Ők nem kérnek a hálából, de egy megható ajándéknak azért mindig örülnek.

Idén 5 megható anyák napi ajándékötletet válogattunk össze.

 

Anyák napi ajándékötlet 1. - Szeretlek anya párna

 

Egy párna, ami mindig szem előtt van, akár a nappaliban, akár a hálószobában, elmondhatja helyettünk nap, mint nap, hogy szeretjük őt. Egy szülő, egy édesanya nagyon kevés elismerést kap az évek folyamán, így ezek az ajándékok tudják éreztetni vele, hogy bár nem mondjuk nap, mint nap, azért legalább évente egyszer szavakba öntjük, vagy párnára festjük, hogy hála és köszönet illeti őt a sok álmatlan éjszakáért, a sok konyhában töltött időért, és a rengeteg farsangi jelmezkészítéséért is.

 

Anyák napi ajándékötlet 2. - 3D képkeret

 

Egy édesanya számára, a család jelenti a büszkeség forrását. Ha a családja rendben van, akkor anya is rendben van. Ezért egy képkeret, benne egy kedves, együtt töltött pillanat fotójával, ideális ajándék erre a napra.

 

Anyák napi ajándékötlet 3. - Edényfogó kesztyű

 

Anya csak egy van. És senki sem lehet olyan jó, mint az én édesanyám.

Lehet, hogy az edényfogó kesztyű nem annyira megható tárgy, viszont praktikus, és gyakran kerül használatba, és ahányszor anya meglátja ezt az üzenetet rajta, mindig meg fog hatódni egy kicsit. 

Amikor isten Anyát teremtette, a legjobbat adta nekem.

 

 

Anyák napi ajándékötlet 4. - Díjszalag

 

Anya vagyok, olyan, mint egy normál anya, csak egy kicsit menőbb.

Gyakran nem tekintünk teljesítményként arra, ha valaki anyaként helytáll. Pedig, ha belegondolunk, ez egy olyan sport, amiben napi 24 órás verseny van, és naponta változó akadályokkal és elvárásokkal.

 

 

Anyák napi ajándékötlet 5. - Időkapszula

 

Az édesanyák számára a család az ajándék. Fotós bögrét már kapott ajándékba, ahogy fotókból készült kirakóst is bizonyára. Mi lenne, ha most időkapszulát kapna?

Jó ötlet összeszedni, az elmúlt pár év fontos, megható eseményeiről készült fotóit, némelyikből montázst készíteni, mozijegy, színházjegy, kulcstartóra való kis bigyókat összeszedni egy feldíszített dobozba, és anyák napján odaadni. Ezzel még hagyományt is teremthetsz a családban.

 

Hamarosan itt az anyák napja, válogass az anyák napi ajándékötletek közül, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

1 Hozzászólás

Henriett Bodnar:
2020. April 6., 01:30:05 AM
Válasz

Keresztmamának, keresztlànynak keresnék ajándèkot!

Szólj hozzá