Milyen ajándékot adjak 30. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 30. születésnapra?

Írta: feba 2019. August 14. 0 Hozzászólás

Amikor ajándékot keresünk 30. születésnapra, nincs könnyű dolgunk. A hamincadik, az már nem mindig könnyed, bulizós időszak. A harmincadik szülinap idején már sokminden megtörtént az emberrel, ezért az ajándékot is érdemes úgy kiválasztani, hogy ötletes, támogató és kedves legyen.

Nem könnyű helyzethez illó, támogató ajándékötletet kapni, ezért adunk néhány öteletet.

 

Ajándék 30. születésnapra – annak, akinek kicsit megtépázott az önbizalma

 

Gyermekként van egy álmunk arról, hol fogunk dolgozni, és mennyi életet mentünk meg ezzel. Mit fogunk feltalálni, és mennyit fogunk utazni. Lehet, hogy a 30. születésnapig, ezek a fényes dolgok még nem következtek be.

Ilyenkor egy kis önbizalomerősítő születésnapra van szükség. Olyan ajándékokkal, amik kicsit humorosak, de a lényegük az: klassz vagy, ne add fel!

 

 

 

Ajándék 30. születésnapra - annak, akit kicsit megtaposott az élet

 

Az élet egy igazi hullámvasút. Tudod, az  afajta, amelyik olyan magasra megy veled, mintha a felhők fölé vinne, majd onnan végtázik le a völgybe, miközben a gyomrodat egy sikítás szorítja össze.

És néha, ezek a vasutak csak a völgyek között kanyarognak, ami ertőtlenné teszi az embert, és kedvetlenné. Ilyenkor cuki ajándékra van szükség. Ami nevetést ad és egy kis vidámságot. Ami arra irányítja a figyelmet, hogy ez egy születésnap, holnap pedig egy új világ kezdődhet.

Ilyen cuki, felemelő ajándék lehet egy kedves vagy vicces feliratú bögre, fali tábla, vagy toll.

 

 

 

Ajándék 30. születésnapra – annak, akit a buli éltet

A harmincadik születésnap már ijesztő. Ezen a ponton már muszáj lenne felnőni, de kinek van hozzá kedve? Nem igaz?!

Úgyhogy legyen ez a nap is a bulié. Legyen ott minden buli kellék, és minden barát, az ajándékok pedig a humorrol és a heccelésről szóljanak. Legyen hangos a zene, és folyamatos az alkohol. Ilyen 30. születésnapra pompázatos ajándk egy ivós társasjáték. Emeli a hangulatot és az alkoholszintet J

 

 

Összegezve

A harmincadik születésnap már messze van a rajtvonaltól. Ilyenkor gondolni kell arra, hogy az ajándékot úgy válasszuk ki, hogy egy kicsit beszédes legyen. És kedves. Támogató ajándékok minden nagy ember életrajzában szerepelnek. Egy jókor kimondott szó, egy érdekes feliratú bögre. Válassz úgy ajándékot, hogy tíz év múlva is emlékezzen rá.

 

A webáruházban találsz ajándékot minden barátodnak a 30. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

 

Szólj hozzá