Milyen ajándékot adjak 35. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 35. születésnapra?

Írta: feba 2019. August 16. 0 Hozzászólás

A 35. születésnap az egy kerek szám, ez fontos. Nagy bulit kell csapni, valami emlékezeteset. Kerüljenek elő a gyerekkori képek, és irány a mozi, ahol levetíthetjük neki élete filmjét. Vegyünk hatalmas plüssállatot, és húzzunk rá 35ös mezt.

Nehéz ötletelni, ha családtagról, vagy régi barátról van szó, hiszen mi az, amit még nem lőttünk el? Ezért adunk pár ötletet, hogy csökkenjen a lámpaláz.

 

Ajándék 35. születésnapra - Emlékek

 

35 évesen már elkezdünk nosztalgiázni. Nme tudom miért pont  a35 ilyen, harmincnégy évesen még nem fordul elő ez a tünet. de ez jó, mert rengeteg ajándékötletet kaphatunk. Nagyon divatos most kikérni a levéltárból a születése napján kiadott napilap másolatát. Van olyan cég, aki megcsinálja ezt a napilapot, és bekleteszi az ő születését a nap hírei közé.

 

Ha tudunk szerezni kiskori, fiatalkori képeket, készíthetünk fotómontázst, esetleg albumot feliratozott képekkel.

 

Ajándék 35. születésnapra – Gravírozott ajándékok

 

Nagyon klasz egyedi ajándékokat lehet készíttettni a jeles napra, a nevét, vagy legalább a 35ös számot belgravíroztathatjuk boros pohárba, tollba, kulcstartóba.

Csináltathatunk olyan borosüveget, aminek a címkéjén a neve és a 35ös áll.

Ha az ünnepelt inkább kávéivó, akkor egy neves bögre tökéletes kísérő ajándék lesz számára.

 

 

Ajándék 35. születésnapra – Praktikus ajándékok

 

Előfordulhat, hogy az ünneplet kicsit fóbiás a nagy buliktól, és nem szeret a figyelem középpontjában lenni. Ilyen esetben remek ötlet ajándékutalványt adni neki a kedvenc boltjába. Vagy a leendő kedvenc boltjába :)

Lehet, hogy az ünnepeltünk gyűjt valamit. Adjunk neki belőle 35 darabot, ebbe bevonhatjuk az összes barátot, rokonságot. Csak arra vigyázzunk, hogy a meglepetés buli meglepetés maradjon.

 

Összegezve

A 35. születésnap egy kicsit olyan, mintha nem akarnánk igazán tudomásul venni az ünnepelt habitusát. Buli lesz, ha addig élsz is J Érdemes emlékezetes, szó szerint emlékezetes ajándékokat alkotni, fotókönyvekkel, születéskori újsággal, névre szóló boros címkével. Jó ötlet az is, ha programot adunk ajándékba, egy nosztalgikus helyre vigyük el, és utána ajándékozzuk meg egy régi és egy új fotóval is erről a helyről. Teremtsünk emlékeket.

 

A webáruházban találsz praktikus és emlékezetes ajándékot 35. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá