Milyen ajándékot adjak 40. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 40. születésnapra?

Írta: feba 2019. August 28. 0 Hozzászólás

A 40. születésnap kritikus, akár férfi ismerősről vansző, akár hölgyről. A 40 vol trégen a középkorúság, és az infarktus ideje. De ma már a 40 az új 30, szóval fel a fejjel, és irány a buli és az utazás.

Lehet, hogy az ünnepeltnél félig üres a pohár, és inkább a kudarcokon, a be nem teljesült célokon tartja a szemét. Ebben az esetben támogató, moztiváló, esetleg kritikátlanul vicces ajándékkat válaszunk ajándékba. Ha pedig az ünnepelt félig teli a pohár típusba tartozik, akkor bátran adhatunk neki akár tanulást is a szülinapjára.

 

Ajándék 40. születésnapra – ha a pohár félig üres

 

A 40. születésnap környékén már nagy a nyomás a külvilág részéről, hogy „felmutassunk valamit”. Kézzel fogható sikereket akarnak látni tőlünk, és határozott teveket a következő húsz évre. De mi van akkor, ha a mi életpályánk nem ilyen. A hétköznapi sikerek semmit sem érnek vajon?

Ha az ünnepeltünk inkább borúlátó és kissé rossz hangulatban van a szülinap környékén, akkor érdemes támogató, motiváló, vagy félreérthetetlenül vicces ajándékot adni ajándékba.

A bulit ne erőltessük. Ilyenkor jöhetnek a „teljesítményekről” készült összegző montázsok, akár egy üdítős vagy borosüveg címkéjén.

Ha nem veszi tolakodásnak, akkor támogathajuk az egészségesebb élet felé, stresszoldó technikákkal, kirándulással, élhetőbb kaja receptekkel.

Remek választás lehet a vidám színű, pozitív üzenetű bögre, amit mindemn nap használ. Ilyen időszakban szükség van a minden napos „támogatásra”, amire egy bögre remek példa.

 

 

Ajándék 40. születésnapra – ha a pohár félig tele

 

Ha az ünnepeltünk a „pohár félig tele” típusú, akkor könnyű dolgunk van. Az ajándékunkkal csak csatlakoznunk kell az ő röpködő pozítivizmusához. például szeretne új ételekkel kísérletezni? Adjunk neki speciális főzőtanfolyamot.

Egészségesebb életet szeretne élni? Kapjon tűlünk jógatábort ajándékba.

A szülinapi bögre pedig szinte közelező ajándék.

 

 

Összegezve

A 40. születésnap nem a világ vége, de van, aki így fogja fel. Ezért támogató, motiváló ajándékokkal érdemes készülnünk az ünneplésre. Ha azonban az ünnepelt tudja, hogy a 40. szülinap, csak egy alkalom a bulizásra, akkor szinte bármit választhatunk neki ajándékba, ha adunk mellé egy klassz szülinapos bögrét.

 

A webáruházban találsz praktikus és emlékezetes ajándékot 40. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá