Milyen ajándékot adjak 45. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 45. születésnapra?

Írta: xdzita 2019. September 3. 0 Hozzászólás

A 45. születésnapnak nagyon rossz híre van. A hölgyek negyven után már nem is tartanak születésnapot, hanem inkább több névnapot; az urak meg ilyentájt esnek a kapuzárási tünetek közé.

 

Érdemes tehát bölcsen választani ajándékot. Adunk néhány konkrét ötletet.

 

Ajándék 45. születésnapra – Emlékeztető, támogató ajándékok

 

A 45. születésnap lehet nagyon borús, mert az ismerősünknek, akinek ajándékot kereseünk, az élete átlagos, már biztosan nem fog kiderülni róla (és rólunk sem), hogy idegen bolygón született szuperhősök vagyunk.

 

Ezért arra van szükség, hogy megtanítsuk az után vágyakozni, amilye meg van. Ezért születnek tucatjával a családi fényképes bögrék. Mi legyünk kreatívabbak. Ha hősünk könyvelő, készítsünk neki bögrét azzal a felirattal, hogy megmentettem 49 vállalkozást a nav-tól. Adjunk neki tollat – kiváló könyvelő felirattal.

 

Ha táncokotató, akkor írjuk a kávésbögréjére, hogy több, mint ezer ember életébe csempésztem be a táncos erotikát. Nem baj az se, ha nem bögre, hanem kulcstartó az üzenetünk hordozója.

 

A lényeg, hogy olyan tárgyat válasszunk, ami minden nap a szeme előtt van. Egy mosolyt adunk neki minden nap, és lassan,d ebeszivárog majd az üzenetünk a fejébe is.

 

 

 

Ajándék 45. születésnapra – Vicces, alkoholos ajándékok

 

Ha kedves ünnepelt nem fogékony a pozitív, támogató üzenetű ajándékokra, akkor váltsunk a vicces és alkoholos ajándékötletekre.

 

Válogassunk össze néhány pólót, kulcstartót és ki ne hagyjuk a vicces tusfürdőket!

 

A legnépszerűbbek az ivós társasjátékok, és 40 felett újra kötetlenül élvezhetjük, főleg, ha megtoldjuk egy (csakazértis) üzenetes szőlőcukorral is.

 

 

Összegezve

A 45. születésnap legyen vidám, vicces és némileg alkoholos beütésű, az ünnepelt habitusától függően. vannak olyan szülinaposok, akiket győzködni kell, hogy ez még nem az öregség, még nem indultak el a lejtőn, és lehet, hogy soha nem is fognak. Ha nem hiszi el nekünk elsőre, írjuk a kávésbögréjére! Aztán halmozzuk el vicces ajándékokkal, azzal sose lehet mellélőni.

 

A webáruházban találsz emlékeztető és vicces ajándékot a 45. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá