Milyen ajándékot adjak 50. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 50. születésnapra?

Írta: feba 2019. September 14. 0 Hozzászólás

A 50.születésnap varázslatos tud lenni. Már nem aggódunk a karrier miatt, he van jó, ha nem, most már úgyse lesz. Még nem vagyunk „öregek”, bár az nem a kortól függ, viszont már bölcsek vagyunk.

Az 50. születésnap nyugodtan lehet csendes családi ünnep, vagy hangos bulizós ünneplés is. Most már csak rajtunk múlik, és az ünnepelten.

Milyen ajándékot érdemes adni egy bölcs 50. születésnaposnak? Nézzük!

 

Ajándék 50. születésnapra – bakancslista kezdőknek

 

Fiatalon azért nem írtunk bakancslistát, mert nem értünk rá. most is fiatalok vagyunk, de már tudjuk, hogy az élet nem vár… Tehát adjunk az ünnepeltnek egy lökést, és egy szép füzetet, amibe elkezdheti írni, mi mindent szeretne nézni, látni, kipróbálni, végig utazni.

 

De ne érjük be ennyivel. Adjunk ajándékba kreatív írás tanfolyamot, tandem ejtőernyőzést, persze, egészségi állapot és habitus függvényében. Van, akinek már a gyógyvízben üldögélés is éppen elegendő kaland. Neki viszont jó ajándék a 100 könyv – kihívás rgisztráció. 

 

Jópofa ajándék egy üres fényképtartó füzetke, amire ráírjuk, hogy ide kell beragasztgatni a következő év során a bakancslista kipipált tételeit igazoló fotókat. Nem lehet ám sunnyogni, a következő szülinapi buli témája éppen ezek a fotók lesznek, szóval, hajrá! Az Ajándékokat csomagolhatjuk egy diszkrét alkoholos üveg mellé.

 

 

Ajándék 50. születésnapra – vicces ajándékok

 

A vicces születésnapi ajándékok soha nem maradhatnak el. Hiszen ezek emlékeztetnek arra, hogy milyen jó fej a család és a barátok. Ivós társasjáték kötelező, valamint a bulira kötelező felvenni a születésnapos pólót, és indulhat a szelfi-túra.

 

 

 

Összegezve

Az 50.születésnapra már gyakorlatilag bármit adhatunk ajándékba, aminek az ünnepelt örülne. Már nincsenek kötelező körök, karriertámogatás, depresszió-mentesítés, stb. Az 50. szülinap arra emlékezet, hogy sok mindent elértünk, megéltünk, de nem vagyunk öregek, csak bölcsek. Tehát irány a kaland, írjunk szépen bakancslistát, és hajrá! És természetesen a vicces ajándákok sem maradhatnak ki, mert a buli sava - borsa.

 

A webáruházban találsz emlékeztető és vicces ajándékot is az 50. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá