Milyen ajándékot adjak 60. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 60. születésnapra?

Írta: feba 2019. September 21. 0 Hozzászólás

A 60. születésnapra érdemes klasz ajándékokat összeválogatni. Kezdve a múltbéli sikereket megmutató ajándékokkal. Folytatva a bulizós, alkoholos befolyásoltságot előidéző ajándákokkal. És végül, a praktikus, minden nap használatos, kedves ajándékokkal zárva a sort.

 

Mindegyik mellé érdemes valami személyes, fényképes vagy ékszeres ajándékot is választani. A 60. születésnap egy nagyon kerek és emlékezetes évforduló.

 

Ajándék 60. születésnapra – Családtagnak

 

Családtag számára a születésnapi párna az alapvető ajándék, addig ne is gondolj másra, amíg ki nem választottad neki a megfelelő (férfiaknak fekete színű) párnát, akár dísznek a nappaliba, vagy mosoly-párnának a kedvenc foteljába, akárhol is van az.

Aztán. Amikor egy családtag közeledik a 60. születésnapja felé, komoly családi összefogásnak lehetünk tanúi. Előkerülnek réges-régi fényképek, történetek, melyek akár egy személyre szóló filmet is megtölthetnek, ha elég kreatívan állsz hozzá. Emlékezetes szülinap kell, úgyhogy hajrá!

 

A születésnapos borosüveg címkét már ellőttük korábban, ne feledd, de készíthetnél egyedi csomagolást a kedvenc csokijára. Fényképekből, vagy saját alkotásból akár.

 

 

Ajándék 60. születésnapra – Barátoknak

 

A barátoknak alkoholos és tréfás ajándékot választunk, ez a szabály, igaz?

Először gyártsunk neki a közös fotókból egy egyedi naptárat, amit majd a buli közösen nézünk végig. Aztán jöhetnek a stresszoldó ajándékok J Szóval ivós társasjátékokra van szükség, kezdjük rögtön egy pálinkás körrel. Nem tudod mi az?? Pedig ezt nem hagyhatod ki.

 

 

Ha a barátod horgász vagy motoros, akkor érdemes a foglalkozásokra szabott ajándékaink között körülnézned, hogy vagány ajándékot is tudj választani.

De addig is, válogass a vicces és ivós ajándékok közül.

 

 

 

Ajándék 60. születésnapra – Kollégáknak

Kollégáknak válasszunk kicsit decensebb ajándékok közül. A használati tárgyak mindig jó ajándékötletnek számítanak, ezért érdemes először azokat végig gondolni. A bögre, a tollak, kulcstartók, melyek mind-mind boldog születésnapot kívánnak.

 

 

 Vagy éppen a kicsit viccesebb tárgyak, mint a tusfürdő, sörös korsó, vagy a motivációs pálinkás poharak (pálinka nélkül). Ha ennél kicsit jobb viszonyban vagyunk a kollégával, akkor adjunk neki szülinapi pólót, valami testhez álló szöveggel. Vigyázat, a pólók már a vicces kategóriában vannak, előbb olvassuk végig a szöveget!

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még többet 60. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá