Milyen ajándékot adjak 65. születésnapra?

Milyen ajándékot adjak 65. születésnapra?

Írta: feba 2019. September 26. 0 Hozzászólás

A 65. születésnap nem lehet csak egy, a születésnapok közül. Természetesen az ünnepelt habitusát is figyelembe kell venni, de ha lehet, akkor csapjunk egy jó nagy bulit.

A 65. szülinapon már jócskán vannak emlékezésre méltó események, történetek. Váljunk mesemondóvá, és örökítsünk meg minden történetet, ami sikerrel zárult, és minden olyan nagy kudarcot, amiből tanulhat mindenki.

Nem kell színesre festeni az ünnepelt életét, csak mutassuk meg neki is, hogy a 65. születésnap nem ok a depresszióra.

És ne felejtsünk el ajándékot is választani neki.

 

Nosztalgikus ajándékok 65. születésnapra

 

Mostanában az egyik legdivatosabb ajándékötlet, „kinyomtatni” a születéskori napi újságot és beletenni az ünnepelt születését is, szalagcímnek. Ez aranyos. De inkább csináltassunk egy egész oldalnyi cikket, az ünnepelt életeseményeiről, a gyerekekről, unokákról, sikerekről, ez bombasztikus ajándék lesz.

 

Az emlékekből készítsünk képeket, és tegyük keretbe, amivel azonnal fel tudja tenni a falra, hűtőre, hogy szem előtt legyen mindig. Tartsuk szemmel amit elértünk, és készítsünk újabb célokat. Ez legyen a mottónk. Régen a 65 már a célegyenest jelentett. Ma a 65 éveseknek még 25 éves tervet készítenek a marketingesek, ehhez tartsuk magunkat.

 

 

Vagány ajándékok 65. születésnapra

 

Az ünnepelt habitusától függően jöhetnek a vagány, más néven a vicces ajándékok. a feliratos kötények, tusfürdők, sörös korsók és sörnyitók. Vagy a hölgyeknek a még viccesebb feliratú tusfürdők, főzőkesztyűk és bögrék.

Ilyenkor lehet a főnöknek is vicces ajándékot adni, az ünnep jegyében. Például a tusfürdő a hülyék ellen nevű ajándékkal.

 

 

 

Buli ajándékba 65. születésnapra

 

A buli örökzöld ünnepi ajándék. Mert együtt vagyunk, és az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenes arányban lesz jó kedve mindenkinek. hajrá!

A buli kellékei is legyenek szülinaposak. A buli korona, a csákó, az italos poharak. Gyűjtsük össze a legviccesebb feliratú pálinkás poharakat, ezt játékká is változtathatjuk a buli alapját adó játékká is!

 

 

Összegzés

A 65. születésnapra válasszunk emlékeztető, nosztalgikus ajándékokat. vagány vicces ajándékokat, és végül, csapjunk egy nagy bulit, saját pálinkás pohár kereső társasjátékkal és igazi szülinapi-buli kellékekkel.

 

A webáruházban megtalálsz minden felsorolt ajándékot és még többet 65. születésnapra, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

+36 20/988-8663

info@nevesajandek.hu

 

Szólj hozzá